Welkom bij Van Berne Hedel

Van Berne Hedel is uw complete leverancier en bouwer van vrijwel alle typen aanhangwagens. Wij werken voor bedrijven, particulieren en overheidsinstanties. Naast een eigen merk aanhangwagens zijn wij ook dealer van de bekende merken Hapert, Anssems, Hulco & Ifor Williams. Het bedrijf ligt centraal gelegen op 500 meter afstand van de A2, afslag 19 Hedel/Kerkdriel.

Keuringen en reparaties
Ook voor reparaties of aanpassingen aan uw aanhangwagen bent u bij Van Berne aan het juiste adres. Daarnaast verzorgt Van Berne Hedel periodieke aanhangwagen- en controlekeuringen van alle merken aanhangwagens. Alle reparaties worden volgens FOCWA- gestelde pack-richtlijnen uitgevoerd en bij goedkeuring door de monteur voorzien van een packonderhoud goedkeuringssticker.

Verkoop of lease nieuw en gebruikt
De mogelijkheden bij Van Berne zijn eindeloos. Of u nu wilt kopen of leasen. Naast nieuwe aanhangwagens kunt u bij Van Berne ook terecht voor een betrouwbare en goed onderhouden occasion. Op onze occasion pagina vindt u een compleet overzicht van ons actuele occasionaanbod.

Engineering

Chassis

Elke verkoopwagen/aanhangwagen wordt uit één geheel gebouwd en gedompeld in een thermisch zinkbad. Altijd leverbaar met standaard 8 jaar garantie op roest en doorbuigen.

Engineering

Proces

In een gesprek samen met de klant luisteren we naar de wensen en stellen we de verkoopwagen/aanhangwagen samen. Vervolgens wordt er door onze Engineer een uitgebreide 3D tekening gemaakt met alles erop en eraan. Daarna kan het bouwen beginnen.

Engineering

Toekomst

Na afloop worden de tekeningen opgeslagen zodat deze opnieuw gebruikt kunnen worden als basis van hetzelfde type aanhangwagen/verkoopwagen. De technieken die we nu gebruiken, als basis voor de volgende generatie. De kennis van nu, bewaard voor later. 

Aanhangwagens en speciaalbouw

Aanhangwagens en speciaalbouw

Van Berne is al 30 jaar dé specialist in het bouwen van aanhangwagens op maat en speciaalbouw. Tevens zijn wij dealer van Hapert Aanhangwagens en leveren wij de bekende merken Anssems, Hulco & Ifor Williams.

Transport

Transport

Van Berne Hedel Transport B.V. is een modern bedrijf met een goed uitgerust wagenpark en professionele chauffeurs. Naast nationaal transport zijn wij ook internationaal (Benelux) actief.

 

Klik hier om naar de site van Transport te gaan.

MEER INFORMATIE OVER AANHANGWAGENS?