fbpx
Slide 1

Ongeacht of je nu op zoek bent naar een kleine aanhanger voor huis- en tuinafval, een robuuste aanhangwagen waar je als vakman dagelijks op kunt vertrouwen óf een volledig op maat gemaakte aanhangwagen, verkoopwagen of veetrailer: wij bieden altijd een geschikte oplossing voor jouw transportprobleem. Al ruim 35 jaar maken we het verschil met persoonlijk advies, volledige service én scherpe prijzen.

Slide 1

De nieuwe HAPERT Indigo LF is een geheel nieuwe, lichtere en lagere machinetransporter gemaakt voor de échte professional. Het nieuwe robuuste design van de Indigo LF combineert de beste kwaliteiten met rijcomfort! De nieuwe Indigo LF heeft een laadvloerhoogte van slechts 34 cm.

Slide 1

Een nieuwe lijn aanhangwagens met de beste kwaliteitsafwerking, rijke standaarduitrusting én stoere uitstraling. De nieuwe Go-Getter is sterk, doordacht en stoer. Voor de echte vakman die gedreven en ambitieus is, weet van aanpakken en recht op zijn doel af gaat.

Slide 1

De Van Berne Tridem XXL Livestock is de nieuwste veetrailer uit het Van Berne Speciaalbouw assortiment en wordt gemaakt in eigen fabriek. Deze veetrailer kan voorzien worden van tal van opties en kenmerkt zich door zijn grote laadcapaciteit qua volume en oppervlakte. En dat voor een scherpe vanaf-prijs.

Slide 1

Een nieuwe lijn aanhangwagens met de beste kwaliteitsafwerking, rijke standaarduitrusting én stoere uitstraling. De nieuwe Go-Getter is sterk, doordacht en stoer. Voor de echte vakman die gedreven en ambitieus is, weet van aanpakken en recht op zijn doel af gaat.

Slide 1

Een aanhangwagen die lichter maar toch sterker is? Het kan met een composiet vloer. Geselecteerde HAPERT Azure én Cobalt aanhangwagens zijn nu ook leverbaar met een composiet vloer in plaats van de standaard houten vloer. Daarnaast is composiet ook een duurzaam alternatief.

previous arrow
next arrow

Assortiment

Welkom bij Van Berne Hedel

Van Berne Hedel is uw complete leverancier en bouwer van vrijwel alle typen aanhangwagens. Wij werken voor bedrijven, particulieren en overheidsinstanties. Naast een eigen merk aanhangwagens – het Speciaalbouw assortiment – zijn wij ook dealer van de bekende merken Hapert, Anssems, Hulco en Ifor Williams. Het bedrijf ligt centraal gelegen op 500 meter afstand van de A2, afslag 19 Hedel/Kerkdriel nabij Den Bosch.

Keuringen, onderhoud en reparaties

Van Berne Hedel is uw partner als het op onderhoud aan komt. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw aanhangwagen van top tot teen nagelopen en worden alle defecten verholpen. Mocht er onverhoopt een defect zijn aan uw aanhangwagen dan staan wij voor u klaar om dit te repareren. Uw aanhangwagen wordt volgens de gestelde richtlijnen van het RAI keurmerk gekeurd en bij goedkeuring wordt de aanhangwagen voorzien van een onderhoud goedkeuringssticker. Tevens ontvangt u een (digitaal) keuringsrapport zodat u bij controle kunt aantonen dat alles in orde is. 

Verkoop of lease nieuw en gebruikt

De mogelijkheden bij Van Berne zijn eindeloos, u kunt bij ons uw aanhangwagen kopen of leasen. Naast nieuwe aanhangwagens kunt u bij Van Berne ook terecht voor een betrouwbare en goed onderhouden gebruikte aanhanger. Op onze occasion pagina vindt u een compleet overzicht van ons actuele aanbod. Daarnaast verkopen wij losse aanhangwagen onderdelen voor uw aanhangwagen of caravan.

Van Berne Hedel RDW Erkend
Van Berne Hedel RAI Carrosserie

Nieuw in het assortiment

onze merken

Engineering

Speciaalbouw Chassis

Chassis

Elke verkoopwagen/aanhangwagen wordt uit één geheel gebouwd en gedompeld in een thermisch zinkbad. Altijd leverbaar met standaard 8 jaar garantie op roest en doorbuigen.

Speciaalbouw Proces

Proces

In een gesprek samen met de klant luisteren we naar de wensen en stellen we de verkoopwagen/aanhangwagen samen. Vervolgens wordt er door onze Engineer een uitgebreide 3D tekening gemaakt met alles erop en eraan. Daarna kan het bouwen beginnen.

Speciaalbouw Toekomst

Toekomst

Na afloop worden de tekeningen opgeslagen zodat deze opnieuw gebruikt kunnen worden als basis van hetzelfde type aanhangwagen/verkoopwagen. De technieken die we nu gebruiken, als basis voor de volgende generatie. De kennis van nu, bewaard voor later. 

Tips & tricks

Ons speciale ‘Tips & Tricks’ blog voorziet jou van handige informatie over het gebruik en onderhoud van je aanhangwagen. Ook leest je hier alles over nieuw gepresenteerde modellen uit ons assortiment.

0
915
...
Van Berne Hedel | Assortiment

Ontdek de nieuwe Anssems & Hulco Go-Getter serie!

Nieuw in het assortiment: de Anssems en Hulco Go-Getter serie. Een nieuwe lijn aanhangwagens met de beste kwaliteitsafwerking, rijke standaarduitrusting én stoere uitstraling. De nieuwe Go-Getter is sterk, doordacht en stoer. Voor de echte vakman die gedreven en ambitieus is, weet van aanpakken en

Lees meer »
0
1988
...
Van Berne Hedel | Tips & Tricks

Checklist: Veilig op vakantie met aanhangwagen/caravan

Binnenkort op vakantie met een aanhanger/caravan? Dan is het van belang om voor vertrek ervan verzekerd te zijn dat de aanhangwagen of caravan in een goede staat is. Met onze checklist controleer je in 6 stappen of je klaar bent voor vertrek!

Lees meer »
0
4660
...
Van Berne Hedel | Tips & Tricks

Tips voor het kopen van een tweedehands aanhangwagen

Je bent op zoek naar een tweedehands aanhangwagen, maar weet hierbij niet waar je op moet letten. In dit artikel geven we je een aantal tips bij het kopen van een tweedehands aanhangwagen. Loop deze lijst na en bespaar zo bij het kopen van een gebruikte aanhangwagen. Zeker zijn van […]

Lees meer »
0
585
...
Van Berne Hedel | Assortiment

Dit is de nieuwe HAPERT Indigo LF Machinetransporter

De nieuwe HAPERT Indigo LF Machinetransporter is hier! Een geheel nieuwe, lichtere en lagere machinetransporter voor de échte professional. Ontdek alles over dit nieuwe type machinetransporter van HAPERT met compleet vernieuwd design.

Lees meer »
0
1727
...
Van Berne Hedel | Assortiment

HAPERT Azure: dé ideale aanhangwagen voor de bouw!

In de blogreeks #diekomterwel vergelijken we de diverse typen HAPERT aanhangwagens. Er is nogal wat keus namelijk: van plateauwagens, machinetransporters, kippers en bakwagens tot aan gesloten aanhangwagens. Met deze keer: HAPERT Azure, de plateauwagen/bakwagen. Ideaal voor de bouw! Weten waarom? L

Lees meer »
0
4543
...
Van Berne Hedel | Tips & Tricks

Alles wat je moet weten over paraboolvering

Paraboolvering is speciaal ontworpen voor aanhangers in de gewichtsklasse van 3.500 kilogram. Deze aanhangers kunnen hiermee de zwaarste ladingen zo stabiel en comfortabel mogelijk te transporteren. In dit artikel leggen we uit wat paraboolvering is, en wat het verschil is ten opzichte van tradition

Lees meer »
0
2856
...
Van Berne Hedel | Tips & Tricks

Is de aanhangwagenkeuring verplicht?

De laatste jaren zijn er in de aanhangwagenbranche diverse plannen voor het invoeren van een verplichte aanhangwagenkeuring, een APK voor uw aanhangwagen of caravan. In dit artikel vertellen we meer over de periodieke aanhangwagenkeurig en onderhoud aan uw aanhangwagen voor consumenten en bedrijven.

Lees meer »
0
1996
...
Van Berne Hedel | Assortiment

HAPERT Cobalt: dé ideale kipper voor hoveniers

In de blogreeks #diekomterwel vergelijken we de diverse typen HAPERT aanhangwagens. Er is nogal wat keus namelijk: van plateauwagens, machinetransporters, kippers en bakwagens tot aan gesloten aanhangwagens. Met deze keer: HAPERT Cobalt, de beste kipper aanhangwagen. Perfect voor hoveniersbedrijven

Lees meer »
0
2863
...
Van Berne Hedel | Assortiment

HAPERT Aanhangwagen met LED-Verlichting

Vanaf nu kan LED-verlichting standaard worden toegevoegd op nieuwe HAPERT aanhangwagens. Wat zijn de voordelen, hoe werkt het en wat kost het? En waarom is het verstandig om deze optie wel te selecteren tijdens het kopen van een nieuwe aanhangwagen? Lees snel verder.

Lees meer »
0
2996
...
Van Berne Hedel | Tips & Tricks

Bandentips voor jouw aanhangwagen

Op zoek naar bandentips voor je aanhangwagen? Voor uw veiligheid, maar ook voor de betrouwbaarheid van uw aanhangwagen, is het van belang dat je regelmatig de algemene staat van jouw aanhanger en de banden grondig controleert. Een goed stel banden en een stabiele lading verhogen de verkeersveilighei

Lees meer »
0
4137
...
Van Berne Hedel | Tips & Tricks

Kogeldruk: de aanhangwagen op de juiste manier beladen

Het komt helaas nog te vaak voor dat een aanhangwagen verkeerd wordt beladen. Dit heeft vaak tot gevolg dat er ongelukken gebeuren als u met de aanhangwagen de weg op gaat. Het brengt niet alleen u zelf in gevaar, maar ook andere weggebruikers. Het is daarom van belang dat de […]

Lees meer »
0
2702
...
Van Berne Hedel | Tips & Tricks

Wanneer heb ik een BE-rijbewijs nodig?

Voor het rijden met een aanhangwagen heeft u een BE-rijbewijs nodig, ook wel een aanhangwagen rijbewijs genoemd. Dit is niet altijd zo, soms volstaat ook alleen een B-rijbewijs. Er zijn veel misverstanden over het BE-rijbewijs, in dit artikel leggen we u uit wanneer u een BE-rijbewijs nodig hebt en

Lees meer »
0
3171
...
Van Berne Hedel | Tips & Tricks

Checklist: maak je aanhangwagen winterklaar!

De winter staat voor de deur; de dagen worden korter en kouder. Hoog tijd om uw aanhangwagen winterklaar te maken. Wij geven 5 handige tips, om veilig de winter door te komen met een aanhangwagen, caravan of bagagewagen.

Lees meer »

Op zoek naar een aanhangwagen?

Aanhangwagens vergelijken
Offerte aanvragen