Welkom bij Van Berne Hedel

Van Berne Hedel is uw complete leverancier en bouwer van vrijwel alle typen aanhangwagens. Wij werken voor bedrijven, particulieren en overheidsinstanties. Naast een eigen merk aanhangwagens zijn wij ook dealer van de bekende merken Hapert, Anssems, Hulco & Ifor Williams. Het bedrijf ligt centraal gelegen op 500 meter afstand van de A2, afslag 19 Hedel/Kerkdriel.

Keuringen en reparaties
Ook voor reparaties of aanpassingen aan uw aanhangwagen bent u bij Van Berne aan het juiste adres. Daarnaast verzorgt Van Berne Hedel periodieke aanhangwagen- en controlekeuringen van alle merken aanhangwagens. Alle reparaties worden volgens FOCWA- gestelde pack-richtlijnen uitgevoerd en bij goedkeuring door de monteur voorzien van een packonderhoud goedkeuringssticker.

Verkoop of lease nieuw en gebruikt
De mogelijkheden bij Van Berne zijn eindeloos. Of u nu wilt kopen of leasen. Naast nieuwe aanhangwagens kunt u bij Van Berne ook terecht voor een betrouwbare en goed onderhouden occasion. Op onze occasion pagina vindt u een compleet overzicht van ons actuele occasionaanbod.

Engineering

Chassis

Elke verkoopwagen/aanhangwagen wordt uit één geheel gebouwd en gedompeld in een thermisch zinkbad. Altijd leverbaar met standaard 8 jaar garantie op roest en doorbuigen.

Engineering

Proces

In een gesprek samen met de klant luisteren we naar de wensen en stellen we de verkoopwagen/aanhangwagen samen. Vervolgens wordt er door onze Engineer een uitgebreide 3D tekening gemaakt met alles erop en eraan. Daarna kan het bouwen beginnen.

Engineering

Toekomst

Na afloop worden de tekeningen opgeslagen zodat deze opnieuw gebruikt kunnen worden als basis van hetzelfde type aanhangwagen/verkoopwagen. De technieken die we nu gebruiken, als basis voor de volgende generatie. De kennis van nu, bewaard voor later. 

Aanhangwagens

Aanhangwagens

Van Berne Hedel is uw complete leverancier en bouwer van vrijwel alle typen aanhangwagens. Wij werken voor bedrijven, particulieren en overheidsinstanties. Naast een eigen merk aanhangwagens zijn wij ook dealer van de bekende merken Hapert, Anssems, Hulco & Ifor Williams.

Transport

Transport

Naast de aanhangwagens is Van Berne Hedel ook actief binnen de transportsector. Binnen een modern bedrijf met een goed uitgerust wagenpark werken professionele chauffeurs die gespecialiseerd zijn in transporten met de autolaadkraan.

MEER INFORMATIE OVER AANHANGWAGENS?