fbpx

Anssems

Van Berne Hedel > Anssems

Bent u op zoek naar een Anssems aanhangwagen? Van Berne is speciaal leverancier van Anssems aanhangwagens. Zij bestaat al ruim 40 jaar en levert allerlei typen aanhangwagens van hoge kwaliteit. Het produceren bestaat uit een nauwkeurige manier van werken met behulp van de nieuwste technieken.

Anssems aanhangwagens heeft de ideale transportoplossing, of u nu bulkgoederen, bouwmaterialen, machines, auto’s of paarden wenst te vervoeren. Een Anssems aanhangwagen is zeer compleet uitgerust en verkrijgbaar in diverse afmetingen en gewichten. De ruime keuze aan accessoires maken het mogelijk dat uw aanhangwagen helemaal aansluit bij uw individuele gebruikerswensen.

Een Anssems aanhangwagen is erg gebruiksvriendelijk, iedere aanhangwagen is standaard voorzien van een royale standaarduitrusting. Het complete proces van design tot en met fabricage is bij Anssems in eigen beheer. Dit resulteert in een constante hoge kwaliteit en een efficiënte productie. Zo kan Anssems zijn aanhangwagens tegen een eerlijke prijs aanbieden.

Brochures

Anssems Aanhangwagens heeft voor vrijwel elk type transport een passende aanhangwagen. In de brochures ziet u een overzicht van alle modellen, specificaties en accessoires. Maak hier uw keuze en bekijk de gratis online brochure.

Aanpak

De Anssems-groep heeft een duidelijk doel; duurzame transportoplossingen produceren van hoogwaardige kwaliteit. De merken Anssems en Hulco zijn hierdoor een begrip in de markt. Op verschillende productielocaties worden de aanhangwagens en paardentrailers geproduceerd. Bij elke fabriek wordt volgens dezelfde methode gewerkt. Het volledige proces, ontwerpfase – productiefase – transportfase, is in eigen handen.

Eigen ontwikkeling

De Anssems-groep beschikt over een eigen Research and Development afdeling. In een digitale 3D omgeving bedenkt Anssems de beste transportoplossingen tot in de kleinste details. Tijdens het ontwerpproces wordt al rekening gehouden met de mogelijkheden die het machinepark te bieden heeft. Dit resulteert in een perfecte afwerking van elke aanhangwagen.

Fabricage

Op verschillende productielocaties in Nederland, Duitsland en Frankrijk worden de aanhangwagens van Anssems geproduceerd. Door het gebruik van moderne machineszoals lasersnijders en lasrobots garandeert Anssems een constante en hoge kwaliteit. Op moderne productielijnen worden alle aanhangwagens seriematig geassembleerd en gecontroleerd door de vakmensen van Anssems.

Anssems kwaliteit

Bent u op zoek naar een sterke, compleet uitgeruste en onderhoudsvriendelijke aanhangwagen die lang meegaat en waarop je elke dag kunt vertrouwen? Bij Anssems bent u aan het juiste adres. Een eigen ontwikkelteam ontwerpt de aanhangwagens tot in het kleinste details waarna de geautomatiseerde productie de onderdelen perfect van de band laat rollen. Hierdoor kan Anssems de constant hoge kwaliteit garanderen. Alle Anssems aanhangers zijn duurzaam door gebruik van hoogwaardige materialen als aluminium, gegalvaniseerd staal en polyester afgewerkt met A-kwaliteit onderdelen.

Accessoires

De Anssems accessoires, welke ook in eigen huis worden ontwikkeld en geproduceerd, zijn eenvoudig te monteren. Anssems heeft tijdens de ontwerpfase al rekening gehouden met de montage van accessoires. Zo zijn gaten reeds voorzien waardoor boren onnodig is. Een open aanhangwagen transformeert u naar een gesloten aanhangwagen door montage van een Anssems huif. Met de loofrekken of opzetborden ontstaat extra laadhoogte. Nog meer comfort tijdens het laden of lossen ontstaat door montage van steunpoten, oprijklep of rijplaten. Maak gebruik van de bindogen om de lading veilig vast te zetten en dek deze af met een vlakzeil of laadnet.

Meer informatie over Anssems? Neem contact op
Aanhangwagens vergelijken
Offerte aanvragen