fbpx

Black Friday Actie

Van Berne Hedel > Black Friday Actie

Deze actie is inmiddels verlopen.

THE BLACK EDITION!

Een aanhangwagen kopen op Black Friday was nog nooit zo leuk! Om jouw nieuwe HAPERT aanhangwagen helemaal af te maken ontvang je tijdelijk een GRATIS zwart vlakzeil (t.w.v. €622,-) voor jouw nieuwe HAPERT Cobalt HM2+.

De HAPERT Cobalt HM2+ is een elektrische kipper, uitgevoerd in het zwart met paraboolvering en schokbrekers. Zoals gewend van HAPERT kun je iedere aanhangwagen zelf samenstellen met tal van opties en extra’s.

De optie voor een vlakzeil, in de kleur zwart bieden we nu tijdelijk gratis aan, alleen voor dit specifieke model. Deze actie loopt vanaf vrijdag 26 november 2021 tot en met maandag 29 november 2021. Vraag vrijblijvend een offerte aan en profiteer snel van deze aanbieding. OP=OP

Actievoorwaarden

Actievoorwaarden Black Friday actie

  • 1. De Black Friday actie (gratis vlakzeil) loopt vanaf vrijdag 26 november 2021 00:01 tot maandag 29 november 23:59 (hierna: Actie) en wordt aangeboden door Van Berne Hedel Aanhangwagen & Speciaalbouw gevestigd te Steenovensestraat 8, 5321 NE Hedel in Nederland, hierna te noemen Van Berne Hedel. Aankopen/offertes van voor genoemde datum zijn uitgesloten van deelname.
  • 2. De aanbieding voor een gratis vlakzeil (zwart) t.w.v. €622,- wordt als gratis optie toegevoegd aan offerteaanvragen die gedurende de actieperiode zijn gedaan voor het model HAPERT Cobalt (HM-2)+. Aangevraagde offertes zullen na de actieperiode worden beantwoord, de geldigheid van deze offertes is twee weken.
  • 3. Van Berne Hedel behoudt zicht het recht voor om de Actie en Actievoorwaarden eenzijdig te wijzigen, op te schorten of te beëindigen.
  • 4. Op deze Actie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
  • 5. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal eenzijdig besluit worden genomen door Van Berne Hedel. Deelnemers aan de actie dienen zich daaraan te conformeren.
  • 6. Over deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Door deelname aan de Actie verklaar je akkoord te gaan met bovenstaande Actievoorwaarden.
  • 7. De inhoud van deze voorwaarden is onder voorbehoud van schrijffouten en interpretatie. Deelnemers kunnen geen rechten ontlenen aan deze voorwaarden.
Vraag direct een offerte aan Klik hier
Aanhangwagens vergelijken
Offerte aanvragen