Blog

Checklist: Veilig op vakantie met aanhangwagen/caravan

30 juni 2022 / 12 Comments / 1124 / Tips & Tricks

Binnenkort op vakantie met een aanhanger/caravan? Dan is het van belang om voor vertrek ervan verzekerd te zijn dat de aanhangwagen of caravan in een goede staat is. Met onze checklist controleer je in 6 stappen of je klaar bent voor vertrek!

Lees meer

HAPERT Cobalt: dé ideale kipper voor hoveniers

19 juli 2021 / 0 Comments / 851 / Assortiment

In de blogreeks #diekomterwel vergelijken we de diverse typen HAPERT aanhangwagens. Er is nogal wat keus namelijk: van plateauwagens, machinetransporters, kippers en bakwagens tot aan gesloten aanhangwagens. Met deze keer: HAPERT Cobalt, de beste kipper aanhangwagen. Perfect voor hoveniersbedrijven! Weten waarom? Lees snel verder.

Lees meer

HAPERT Azure: dé ideale aanhangwagen voor de bouw!

18 juni 2021 / 0 Comments / 899 / Assortiment

In de blogreeks #diekomterwel vergelijken we de diverse typen HAPERT aanhangwagens. Er is nogal wat keus namelijk: van plateauwagens, machinetransporters, kippers en bakwagens tot aan gesloten aanhangwagens. Met deze keer: HAPERT Azure, de plateauwagen/bakwagen. Ideaal voor de bouw! Weten waarom? Lees snel verder.

Lees meer

Alles wat je moet weten over paraboolvering

13 februari 2021 / 0 Comments / 3273 / Tips & Tricks

Paraboolvering is speciaal ontworpen voor aanhangers in de gewichtsklasse van 3.500 kilogram.  Deze aanhangers kunnen hiermee de zwaarste ladingen zo stabiel en comfortabel mogelijk te transporteren. In dit artikel leggen we uit wat paraboolvering is, en wat het verschil is ten opzichte van traditionele vering.

Lees meer

Maak uw aanhangwagen winterklaar met deze checklist!

1 december 2020 / 0 Comments / 1977 / Tips & Tricks

De winter staat voor de deur; de dagen worden korter en kouder. Hoog tijd om uw aanhangwagen winterklaar te maken. Wij geven u 5 handige tips, om met uw aanhanger veilig de winter door te komen.
Lees meer

HAPERT introduceert LED-Verlichting

27 november 2020 / 0 Comments / 1491 / Assortiment

Vanaf nu kan LED-verlichting standaard worden toegevoegd op nieuwe HAPERT aanhangwagens.

Hoe werkt het en wat kost het? In dit artikel gaan we er verder op in.

Lees meer

Behoefte aan advies op maat?

Neem contact op
Aanhangwagens vergelijken
Offerte aanvragen