fbpx

Tips

Ontdek de nieuwe Anssems & Hulco Go-Getter serie!

159 / Assortiment

Nieuw in het assortiment: de Anssems en Hulco Go-Getter serie. Een nieuwe lijn aanhangwagens met de beste kwaliteitsafwerking, rijke standaarduitrusting én stoere uitstraling. De nieuwe Go-Getter is sterk, doordacht en stoer. Voor de echte vakman die gedreven en ambitieus is, weet van aanpakken en recht op zijn doel af gaat. Iets voor jou? Lees snel verder.

Lees meer

HAPERT Aanhangwagen met LED-Verlichting

1827 / Assortiment

Vanaf nu kan LED-verlichting standaard worden toegevoegd op nieuwe HAPERT aanhangwagens. Wat zijn de voordelen, hoe werkt het en wat kost het? En waarom is het verstandig om deze optie wel te selecteren tijdens het kopen van een nieuwe aanhangwagen? Lees snel verder.

Lees meer

Dit is de nieuwe HAPERT Indigo LF Machinetransporter

106 / Assortiment

De nieuwe HAPERT Indigo LF Machinetransporter is hier! Een geheel nieuwe, lichtere en lagere machinetransporter voor de échte professional. Ontdek alles over dit nieuwe type machinetransporter van HAPERT met compleet vernieuwd design.

Lees meer

Alles wat je moet weten over paraboolvering

3421 / Tips & Tricks

Paraboolvering is speciaal ontworpen voor aanhangers in de gewichtsklasse van 3.500 kilogram. Deze aanhangers kunnen hiermee de zwaarste ladingen zo stabiel en comfortabel mogelijk te transporteren. In dit artikel leggen we uit wat paraboolvering is, en wat het verschil is ten opzichte van traditionele vering.

Lees meer

Checklist: maak je aanhangwagen winterklaar!

2315 / Tips & Tricks

De winter staat voor de deur; de dagen worden korter en kouder. Hoog tijd om uw aanhangwagen winterklaar te maken. Wij geven 5 handige tips, om veilig de winter door te komen met een aanhangwagen, caravan of bagagewagen.
Lees meer

Is de aanhangwagenkeuring verplicht?

2127 / Tips & Tricks

De laatste jaren zijn er in de aanhangwagenbranche diverse plannen voor het invoeren van een verplichte aanhangwagenkeuring, een APK voor uw aanhangwagen of caravan. In dit artikel vertellen we meer over de periodieke aanhangwagenkeurig en onderhoud aan uw aanhangwagen voor consumenten en bedrijven.

Lees meer

Een aanhangwagen op maat?

Speciaalbouw
Aanhangwagens vergelijken
Offerte op maat