fbpx

Tips

Checklist: Veilig op vakantie met aanhangwagen/caravan

1981 / Tips & Tricks

Binnenkort op vakantie met een aanhanger/caravan? Dan is het van belang om voor vertrek ervan verzekerd te zijn dat de aanhangwagen of caravan in een goede staat is. Met onze checklist controleer je in 6 stappen of je klaar bent voor vertrek!

Lees meer

Tips voor het kopen van een tweedehands aanhangwagen

4642 / Tips & Tricks

Je bent op zoek naar een tweedehands aanhangwagen, maar weet hierbij niet waar je op moet letten.

In dit artikel geven we je een aantal tips bij het kopen van een tweedehands aanhangwagen. Loop deze lijst na en bespaar zo bij het kopen van een gebruikte aanhangwagen.

Zeker zijn van een betrouwbare gebruikte aanhangwagen? Bekijk ons occasion assortiment.

Lees meer

Dit is de nieuwe HAPERT Indigo LF Machinetransporter

581 / Assortiment

De nieuwe HAPERT Indigo LF Machinetransporter is hier! Een geheel nieuwe, lichtere en lagere machinetransporter voor de échte professional. Ontdek alles over dit nieuwe type machinetransporter van HAPERT met compleet vernieuwd design.

Lees meer

Ontdek de nieuwe Anssems & Hulco Go-Getter serie!

908 / Assortiment

Nieuw in het assortiment: de Anssems en Hulco Go-Getter serie. Een nieuwe lijn aanhangwagens met de beste kwaliteitsafwerking, rijke standaarduitrusting én stoere uitstraling. De nieuwe Go-Getter is sterk, doordacht en stoer. Voor de echte vakman die gedreven en ambitieus is, weet van aanpakken en recht op zijn doel af gaat. Iets voor jou? Lees snel verder.

Lees meer

HAPERT Aanhangwagen met LED-Verlichting

2850 / Assortiment

Vanaf nu kan LED-verlichting standaard worden toegevoegd op nieuwe HAPERT aanhangwagens. Wat zijn de voordelen, hoe werkt het en wat kost het? En waarom is het verstandig om deze optie wel te selecteren tijdens het kopen van een nieuwe aanhangwagen? Lees snel verder.

Lees meer

Alles wat je moet weten over paraboolvering

4522 / Tips & Tricks

Paraboolvering is speciaal ontworpen voor aanhangers in de gewichtsklasse van 3.500 kilogram. Deze aanhangers kunnen hiermee de zwaarste ladingen zo stabiel en comfortabel mogelijk te transporteren. In dit artikel leggen we uit wat paraboolvering is, en wat het verschil is ten opzichte van traditionele vering.

Lees meer

Vind jouw perfecte aanhangwagen

Assortiment
Aanhangwagens vergelijken
Offerte aanvragen