Gebruik de coronacrisis voor onderhoud aan uw aanhangwagen/caravan

Van Berne Hedel > Aanhangwagen Blog > Algemeen > Gebruik de coronacrisis voor onderhoud aan uw aanhangwagen/caravan

Gebruik de coronacrisis voor onderhoud aan uw aanhangwagen/caravan

17 maart 2020 / Reacties: 0 / 333 / Algemeen, Tips & Tricks
Deel via Facebook
Deel via Twitter
Deel via Pinterest
Deel via Google+

Maak van deze periode van crisis handig gebruik om uw aanhangwagen te laten onderhouden bij Van Berne, zodat u straks weer aan de slag kunt met nieuw materieel of weer veilig op vakantie kunt. Het wordt altijd aangeraden om uw aanhangwagen of caravan jaarlijks te laten onderhouden, en nu u deze toch niet gebruikt kunt u daar in deze tijd handig gebruik van maken. Lees hieronder welke mogelijkheden er zijn om uw aanhangwagen of caravan te laten onderhouden bij Van Berne Hedel.

Breng uw aanhangwagen of caravan voor onderhoud
Zoals altijd kunt u uw aanhangwagen of caravan bij ons langs brengen voor een onderhoudsbeurt. We kunnen daarbij ook direct een keuring uitvoeren. Na de onderhoudsbeurt wordt de aanhangwagen op alle vitale aspecten gecontroleerd. U ontvangt een digitaal onderhoudsrapport waar op staat dat uw aanhangwagen of caravan de keuring succesvol heeft doorlopen. Onderhoud voeren wij uit bij alle merken aanhangwagens en caravans. Maak direct een afspraak door contact met ons op te nemen, waardoor u uw aanhangwagen vaak dezelfde of de volgende week al langs kunt brengen.

Gratis haal en breng service
Voelt u zich niet fit, heeft u mogelijk klachten of wilt u liever niet de deur uit? Wij komen uw aanhangwagen of caravan graag ophalen voor een onderhoudsbeurt en brengen hem daarna weer bij u terug. Zo proberen wij ook ons steentje bij te dragen. De enige voorwaarde hierbij is dat u zich binnen 50 km van ons bedrijf bevindt, waar wij de aanhangwagen kunnen ophalen en later weer terugbrengen. U betaalt alleen voor het onderhoud en de keuring die wordt uitgevoerd aan uw aanhangwagen. Het halen en brengen van de aanhangwagen bieden wij u als service tijdelijk gratis aan.* Verder wordt tijdens het onderhoud de normale standaard procedure gevolgd, hetzelfde als wanneer u uw aanhangwagen of caravan zelf zou brengen. Wilt u een afspraak maken zodat we uw aanhangwagen komen ophalen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een mail.

Meer informatie over het onderhoud wat we uitvoeren leest u hier.

*Deze actie is geldig t/m 1 september 2020. Deze actie kan mogelijk verlengd worden.

Laatste wijziging: 11 augustus 2020 (Actiedatum verlengd)

Meer informatie over aanhangwagens of speciaalbouw?

Neem contact op
Aanhangwagens vergelijken
Offerte aanvragen