fbpx

Dit is de nieuwe HAPERT Indigo LF Machinetransporter

Van Berne Hedel > Tips > Assortiment > Dit is de nieuwe HAPERT Indigo LF Machinetransporter

Dit is de nieuwe HAPERT Indigo LF Machinetransporter

107 / Assortiment

De nieuwe HAPERT Indigo LF Machinetransporter is hier! Een geheel nieuwe, lichtere en lagere machinetransporter voor de échte professional. Ontdek alles over dit nieuwe type machinetransporter van HAPERT met compleet vernieuwd design.


Nieuw robuust design

Wie het oude model vergelijkt met de nieuwe Indigo LF ziet direct dat er een flinke verandering heeft plaatsgevonden. Het nieuwe model is opnieuw ontworpen met een lagere laadvloerhoogte. Tijdens de ontwikkeling moest het nieuwe model lager en lichter worden, die uitdaging is zeker gelukt. De lage laadvloerhoogte van slechts 34 cm zorgt voor een oprijhoek van 16 graden, en is zelfs te verlagen naar 10 graden!

Daarnaast is de nieuwe Indigo LF een stuk lichter dan het oude model, wel 70 tot 120 kg! (afhankelijk van de uitvoering). Het lichtere geheel zorgt voor meer laadvermogen.

Nieuwe HAPERT Indigo LF met paraboolvering    Nieuwe HAPERT Indigo LF Transporter

 

Betaalbare krachtpatser

Extra mooi meegenomen is dat de adviesprijs ten opzichte van het oude model is verlaagd. De HAPERT Indigo LF is bij Van Berne Hedel al verkrijgbaar vanaf €3.677, of lease per maand vanaf €74. De nieuwe machinetransporter is bestelbaar in twee verschillende uitvoeringen, de Indigo LF-2en Indigo LF-3 (tandemasser of tridemasser).

De standaarduitvoering beschikt over een multiplex vloer met anti-slip profiel, opstaproosters aan de achterzijde en in hoogte verstelbare steunpoten. Naast de standaarduitrusting is de nieuwe Indigo uit te breiden met tal van opties en accessoires, zoals paraboolvering, schokbrekers, en een aluminium profiel vloer. De nieuwe Indigo wordt standaard geleverd met een achterklep van 120 cm, maar ook een 150 cm uitvoering is mogelijk. Er kan ook worden gekozen voor 2 oprijbalken van ieder 200 cm i.pv. een achterklep.

 

Bekijk de brochure

In de nieuwe brochure worden alle specificaties en opties overzichtelijk gepresenteerd. Klik hieronder op de brochure om deze online te bekijken.

 

Zelf samenstellen

Enthousiast geworden? Stel de nieuwe HAPERT Indigo LF Machinetransporter dan zelf samen in onze configurator of vraag een offerte op maat aan inclusief persoonlijke korting.

Open de configurator

 

 

Een aanhangwagen op maat?

Speciaalbouw
Aanhangwagens vergelijken
Offerte op maat