fbpx

HAPERT Azure: dé ideale aanhangwagen voor de bouw!

Van Berne Hedel > Tips > Assortiment > HAPERT Azure: dé ideale aanhangwagen voor de bouw!

HAPERT Azure: dé ideale aanhangwagen voor de bouw!

1626 / Assortiment

In de blogreeks #diekomterwel vergelijken we de diverse typen HAPERT aanhangwagens. Er is nogal wat keus namelijk: van plateauwagens, machinetransporters, kippers en bakwagens tot aan gesloten aanhangwagens. Met deze keer: HAPERT Azure, de plateauwagen/bakwagen. Ideaal voor de bouw! Weten waarom? Lees snel verder.


Aanhangwagens met open laadbak

De HAPERT Azure serie staat bekend om haar aanhangwagens met open laadbak. Extra handig dus voor het vervoeren van pallets, grofvuil, tuinafval of ander losgestort materiaal. Want wanneer kies je voor een open aanhangwagen? Open aanhangwagens zijn vooral erg praktisch, vrijwel iedere lading kun je ermee vervoeren. De Azure aanhangwagens zijn dan ook echte ‘all-purpose’ aanhangwagens. Niet voor niks dat deze aanhangers het meeste worden verkocht!


De HAPERT Azure is ideaal voor op de bouw.

Voornamelijk aannemers werken iedere dag met plezier samen met hun Azure. De vlakke laadvloer biedt genoeg laadcapaciteit én de lading kan eenvoudig worden gelost door de aluminium neerklapbare borden. Ook het laadvermogen van deze trailers kan naar eigen wens worden samengesteld, tot wel 3500 kg! Door de flexibiliteit van het laden en lossen is de HAPERT Azure ideaal voor de meeste vervoersklussen. Binnen de HAPERT Azure serie onderscheiden zich twee verschillende typen.

Hapert Azure L

Bij dit type zitten de wielen van de aanhangwagen naast de laadbak, hierdoor kunnen de zijkanten van de aanhangwagen niet worden opengeklapt, en dus alleen de achterkant. Het voordeel van de Azure L is dat het een relatief lage laadvloer heeft. De laadvloer zit daarom dichter bij de grond, dat kan in specifieke gevallen erg handig zijn. De Azure L kan worden uitgevoerd met aluminium, multiplex of stalen wanden. Het voordeel van stalen en aluminium wanden is dat deze onderhoudsvrij zijn.
Bekijk alle uitvoeringen

Hapert Azure L-2 (aluminium) met voorrek.

Hapert Azure H

Bij het type Hapert Azure H zitten de wielen van de aanhangwagen boven de laadbak. Hierdoor kunnen de borden aan 4 kanten worden opengeklapt. Dat is handig wanneer er bijvoorbeeld met de heftruck geladen wordt. Dit type is zowel in ongeremde als geremde uitvoering beschikbaar en kan worden voorzien van 1, 2 of 3 assen. Des te meer assen, des te groter het laadvermogen maximaal kan zijn. Ook zorgt het voor extra stabiliteit van de trailer.
Bekijk alle uitvoeringen


Hapert Azure H-2 met voorrek.

Naar eigen wens

Het voordeel van een HAPERT aanhangwagen is dat je ze zelf naar eigen wens kunt samenstellen. Bijvoorbeeld door een voorrek toe te voegen, te kiezen voor het oprijpakket of paraboolvering. Alle HAPERT aanhangers staan bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. Er wordt gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige materialen en onderdelen, zodat de betrouwbare en degelijke kwaliteit van elke open aanhanger ook op langere termijn gewaarborgd blijft. HAPERT onderscheidt zich daarnaast ook op het gebied van veiligheid, veelzijdigheid en gebruikersgemak. Zo kun je tegenwoordig tot wel 10 jaar garantie krijgen op het chassis.


Leverbaar tot wel 6 meter!

Overtuigd? Stel dan zelf je HAPERT Azure samen! Of bekijk toch nog eerst de verschillen tussen de andere HAPERT trailers. Advies voor jouw persoonlijke situatie? Maak een afspraak om samen de mogelijkheden te bespreken.


Vind jouw perfecte aanhangwagen

Assortiment
Aanhangwagens vergelijken
Offerte aanvragen