fbpx

HAPERT Azure open aanhangwagens

Van Berne Hedel > HAPERT Azure open aanhangwagens
Plateauwagens

Plateauwagens

Plateauwagen in enkelasser, tandemasser of tridemasseruitvoering. Laadbak boven de wielen met neerklapbare borden.

Bekijk uitvoeringen
Bakwagens

Bakwagens

Bakwagen in enkelasser of tandemasser uitvoering. Laadbak tussen de wielen.

Bekijk uitvoeringen

Open aanhangwagen

Onze open aanhangwagens zijn een multifunctionele en veelzijdige oplossing voor allerlei transportwerkzaamheden. Kies tussen een plateauwagen waarbij de laadvloer zich boven de wielen bevindt of een bakwagen met de de bak tussen de wielen. Gebruik onze open aanhangwagens voor het vervoeren van pallet ladingen, bouwmaterialen of huis- en tuin klussen. De HAPERT Azure modellen bieden uitkomst en passen bij jouw wensen. Je kunt deze open aanhangers volledig naar eigen wens personaliseren.

Open aanhangwagens zijn leverbaar in diverse uitvoeringen, als enkelasser, tandemasser of tridemasser. Ook kun je kiezen voor een plateauwagen of bakwagen, afhankelijk van jouw wensen. Kies je favoriete model, de gewenste afmetingen, het bruto laadvermogen en eventuele opties en accessoires. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een vlakzeil, opzetborden, huif, een oprijpakket, voorrek en LED verlichting.

Stel zelf samen

Stel zelf samen

Stel jouw nieuwe open aanhangwagen naar zelf eigen wens samen in onze configurator en vraag direct een offerte aan.
Kom bij ons langs

Kom bij ons langs

Kom langs voor een adviesgesprek en laat je informeren. Plan eenvoudig online een afspraak wanneer het jou uitkomt.

DAAROM VAN BERNE HEDEL

PERSOONLIJK ADVIES

We denken graag met je mee en bekijken wat het beste werkt in jouw situatie. Kom langs voor een adviesgesprek of neem contact met ons op.

Neem contact op »

SERVICE

Bij aanschaf een gratis aanhangwagen toelating-keuring inclusief rapport. Jaarlijks de mogelijkheid om de aanhangwagen te laten onderhouden en keuren.

Meer informatie »

MAATWERK

Geen geschikte standaard aanhangwagen? Altijd een passende oplossing met onze maatwerk aanhangwagens, marktwagens en veetrailers.

Bekijk Speciaalbouw »

CONFIGURATOR

Stel jouw HAPERT zelf samen in onze configurator en krijg direct een indicatie van de adviesprijs. Vraag direct een offerte aan voor een scherpe totaalprijs.

Zelf samenstellen »

Achterwaarts of driezijdig

De HAPERT Cobalt HB is een achterwaartse kipper, leverbaar in enkelasser (HB-1) of tandemasser (HB-2) uitvoering en is voorzien van een solide hydraulische cilinder. Met een achterwaartse kipper kun je de lading direct aan de achterkant te lossen. Deze aanhangers kun je door middel van een handpomp of elektrisch bedienen.

De HAPERT Cobalt HM modellen zijn driezijdige kippers en worden standaard uitgerust met elektrische bediening. Deze 3-zijdige kippers zijn leverbaar als tandemasser kipper (HM-2) en tridemasser (HM-3). Met de driezijdig kiepende modellen kan de laadvloer maar liefst 3 kanten op kiepen. 

AFMETINGEN EN GEWICHTEN

Opties en accessoires

Je kunt jouw HAPERT Cobalt Kipper volledig naar eigen wens personaliseren met extra opties en accessoires. Kies bijvoorbeeld voor loofrekken, LED-verlichting of opzetborden. De Cobalt HM modellen kunnen ook worden uitgevoerd met paraboolvering en ferrovloer; een uit één stuk gezette (3 mm dikke) gegalvaniseerde staalplaat!

Voor de echte professional is er de Cobalt HM+ driezijdige kipper. Deze aanhangwagen is standaard voorzien van paraboolvering inclusief schokbrekers. Daarnaast beschikt deze kipper over een ferrovloer, oprijpakket, offroad banden en zwarte/donkergrijze borden om het plaatje helemaal af te maken.

Voorrek

Voorrek

Om je langere lading op de aanhangwagen te bevestigen en vervoeren kun je een voorrek (50 cm. hoog) gebruiken. Het door ons geleverde voorrek is dankzij onze unieke, gelaserde hoekrongcontructie makkelijk te zekeren en ook weer binnen een mum van tijd te verwijderen.

Aluminium opzetborden

Aluminium opzetborden

Nét iets meer vervoeren in je aanhangwagen? Dat kan! De afneembare aluminium opzetborden van 30 of 40 cm. hoog zijn voorzien van degelijke sluitingen. De borden in 40 cm. hoog zijn pendelend.

Loofrekken

Loofrekken

Met loofrekken (75 cm. hoog) wordt het te laden volume van je aanhangwagen aanzienlijk verhoogd. Hierdoor is het vervoeren van bijvoorbeeld tuinafval een fluitje van een cent. Bovendien is het hekwerk pendelend en eenvoudig afneembaar.

Oprijpakket

Oprijpakket

Je machines veilig vervoeren? Daarvoor biedt het oprijpakket uitkomst! Het oprijpakket bevat het volgende: 2 st. aluminium oprijbalk 2500 onder de vloer en 2x zware, verstelbare uitzetsteunen.

BEKIJK HET ASSORTIMENT

HAPERT Azure H-1 Plateauwagen

 

vanaf €2.105 Lease per maand vanaf €43

HAPERT Azure H-2 Plateauwagen

 

vanaf €2.740 Lease per maand vanaf €55

HAPERT Azure H-3 Plateauwagen

 

vanaf €4.965 Lease per maand vanaf €99

HAPERT Azure L-1 Aluminium Bakwagen

 

vanaf €1.895 Lease per maand vanaf €38

HAPERT Azure L-1 Multiplex Bakwagen

 

vanaf €1.760 Lease per maand vanaf €35

HAPERT Azure L-1 Chassis Bakwagen

 

vanaf €1.580 Lease per maand vanaf €31

HAPERT Azure L-2 Aluminium Bakwagen

 

vanaf €2.750 Lease per maand vanaf €55

HAPERT Azure L-2 Multiplex Bakwagen

 

vanaf €2.625 Lease per maand vanaf €52

HAPERT Azure L-2 Chassis Bakwagen

 

vanaf €2.475 Lease per maand vanaf €49

KWALITEIT DIE LANGER MEE GAAT

DAAROM EEN KIPPER

De kipper aanhangwagens voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Hierdoor blijft de betrouwbare en duurzame kwaliteit gewaarborgd. De HAPERT Cobalt kipper aanhangers onderscheiden zich op het gebied van robuustheid, veelzijdigheid, veiligheid en gebruikersgemak. Reken daarom op 10 jaar garantie op het chassis en 2 jaar fabrieksgarantie.

HAPERT Aanhangwagen met LED-Verlichting

HAPERT Azure: dé ideale aanhangwagen voor de bouw!

KIPPER MODELLEN

Alle Cobalt modellen van HAPERT zijn uitgerust met een volledig gelast, stalen, volbad verzinkt boven- en onderchassis. Ze hebben een TÜV-gecertificeerd lading vastzetsysteem en zijn erg robuust en krachtig. Ga je een HAPERT kipper kopen? Maak deze nog completer door verschillende opties en accessoires toe te voegen aan je enkelasser kipper, tandemasser kipper of 3 asser kipper.

Bij Van Berne Hedel wij het belangrijk om te innoveren zodat je altijd betrouwbaar en veilig jouw lading kunt vervoeren. Onze verschillende kippers zijn doordacht en innovatief waardoor wij kwalitatief de beste merken kipper aanhangers aanbieden tegen de scherpste prijs.

ALLE HAPERT AANHANGWAGENS

Op zoek naar een open aanhangwagen? De HAPERT Azure serie voldoet ongetwijfeld aan al je wensen. Kies tussen een Azure L-aanhanger met een relatief lage laadvloer of een Azure H-plateauwagen met neerklapbare borden. Daarmee laad je je materiaal eenvoudig met een heftruck.

HAPERT AZURE

open aanhangwagens

Een kipper aanhanger kopen? HAPERT beschikt over krachtige modellen kipper aanhangers speciaal ontwikkeld voor zware werkzaamheden. Niet alleen het transporteren, maar ook het lossen van al jouw materiaal is erg gemakkelijk met de kipper aanhangwagen. Er is altijd wel een model wat past bij jouw wensen.

HAPERT COBALT

kipper aanhangwagens

HAPERT heeft de beste modellen transport aanhangwagens met verschillende extra opties. Onze Indigo transport aanhangers zijn kwalitatief sterke aanhangwagens, waardoor het transporteren van bijvoorbeeld auto’s, machines en andere werk- en voertuigen een fluitje van een cent is.

HAPERT INDIGO

transport aanhangwagens

Een gesloten aanhanger kopen? Met een uitgebreid en duurzaam assortiment aan gesloten aanhangers, biedt HAPERT de best passende transportoplossingen voor iedere klus. De gesloten aanhangers van HAPERT zijn optimaal uitgerust om verschillende goederen en materialen veilig van A naar B te vervoeren.

HAPERT SAPPHIRE

gesloten aanhangwagens
Een HAPERT is er voor iedere professional Bring it on
Aanhangwagens vergelijken
Offerte aanvragen