fbpx

HAPERT Aanhangwagen met LED-Verlichting

Van Berne Hedel > Tips > Assortiment > HAPERT Aanhangwagen met LED-Verlichting

HAPERT Aanhangwagen met LED-Verlichting

2783 / Assortiment

Vanaf nu kan LED-verlichting standaard worden toegevoegd op nieuwe HAPERT aanhangwagens. Wat zijn de voordelen, hoe werkt het en wat kost het? En waarom is het verstandig om deze optie wel te selecteren tijdens het kopen van een nieuwe aanhangwagen? Lees snel verder.


LED-VERLICHTING VOOR ALLE MODELLEN

Alle nieuwe aanhangwagens van HAPERT kunnen nu worden uitgevoerd met LED-verlichting met een geïntegreerde driehoek reflector.

De enige modellen waarop LED-verlichting niet beschikbaar is zijn de beide Amigo modellen en Azure L met een breedte van 114 cm.


Prijzen

Bij aanhangwagens t/m 4 meter lang bedraagt de meerprijs €255,- en vanaf 4 meter komt er een toeslag van €45,- bij. De aanhangwagen is dan volledig rondom voorzien van LED-verlichting.


Voordelen van LED-verlichting

LED-verlichting is de toekomst, die nu al is begonnen. Het zorgt voor een hogere lichtopbrengst, is energiezuinig en heeft meer branduren dan traditionele buislampjes. Daarom is het slim om je nieuwe aanhangwagen direct al uit te rusten met LED-verlichting. Tijdens een onderhoudsbeurt hoeft de verlichting minder snel vervangen te worden doordat LED langer mee gaat. Ook val je beter op in het verkeer doordat LED een hogere lichtopbrengst heeft.


Hoe ziet HAPERT LED-verlichting eruit?

De LED-verlichting wordt tijdens de productie direct gemonteerd op de aanhangwagen. Eventueel kunnen er ook beschermrekjes worden gemonteerd. Hierdoor voorkom je dat de verlichtingsunit beschadigd raakt als iets of iemand er tegenaan rijdt.

De meeste HAPERT aanhangwagens worden geleverd met dit multi LED paneel. Bekijk hieronder hoe dat eruit ziet:

Bij de Indigo HF Autotransporter wijkt de verlichtingsunit af.

Zelf je eigen HAPERT aanhangwagen samenstellen en LED-verlichting toevoegen? Open de configurator of neem contact met ons op.

 Bekijk ook: HAPERT aanhangwagens

 

Vind jouw perfecte aanhangwagen

Assortiment
Aanhangwagens vergelijken
Offerte aanvragen