Ifor Williams

Van Berne Hedel > Ifor Williams

Ifor Williams Veetrailer

Bent u op zoek naar een Ifor Williams Veetrailer? Van Berne Hedel is speciaal leverancier. De Britse marktleider in het vervaardigen van trailers, Ifor Williams Trailers Ltd., werd opgericht in 1958 en heeft tot op heden al ruim 600.000 trailers op de markt gebracht. De brede productwaaier bevat met zijn veetrailers, paardentrailers, algemeen gebruik en platformtrailers, diepladers, gesloten trailers, … meer dan 1000 varianten. De doelgroep is enorm: van landbouwers en internationale ruiters tot grote bouwaannemers en loodgieters.

Van Berne Hedel levert enkel een Ifor Williams Veetrailers in verschillende gewichten en afmetingen. Samen met u kunnen wij deze trailers geheel samenstellen volgens uw wensen.

Bekijk hieronder de brochure:

Een groot deel van de onderdelen worden door het productiehuis zelf ontworpen en geproduceerd, zoals de assen, chassis en de meeste body parts. Het bedrijf investeert constant in de modernste technieken zoals volledig computergestuurde lasers. De trailers worden in 3 productievestigingen gebouwd in de regio Noord-Wales. Dat maakt iedere Ifor Williams veetrailer uniek in zijn soort.

Meer informatie over Ifor Williams? Neem contact op
Aanhangwagens vergelijken
Offerte aanvragen