fbpx

Anssems BSX-1 Bakwagen

Van Berne Hedel > Assortiment > Bakwagens > Anssems BSX-1 Bakwagen

Anssems BSX-1 Bakwagen

Voeg toe aan vergelijking Bekijk de brochure
 • Anssems BSX-1 Bakwagen
 • Anssems BSX-1 Bakwagen
 • Anssems BSX-1 Bakwagen
 • Anssems BSX-1 Bakwagen
 • Anssems BSX-1 Bakwagen
 • Anssems BSX-1 Bakwagen
 • Anssems BSX-1 Bakwagen
 • Anssems BSX-1 Bakwagen
 • Anssems BSX-1 Bakwagen

Offerte aanvragen

De Anssems BSX-1 is een ijzersterke enkelasser aanhangwagen van hoge kwaliteit voor ondernemers en particulieren. De Anssems BSX is verkrijgbaar in 7 verschillende uitvoeringen, zowel geremd als ongeremd en in enkelasser en tandemasser uitvoering. De plaatsing van de wielen naast de bak zorgt voor extra stabiliteit en dit merkt u tijdens het laden en in zijn rijgedrag. Anssems maakt sinds 1977 aanhangwagens. Al 45 jaar zijn de Anssems bakwagens een populaire keuze.

Stabiele bakwagen

Bij een BSX bakwagen is de plaatsing van de wielen naast de laadbak, dit zorgt voor extra stabiliteit en dat merkt u aan het rijgedrag en tijdens het laden en lossen. Door deze wielpositie is de laadvloer van de BSX aanhanger laag. U kunt kiezen uit een BSX geremde of ongeremde uitvoeringen in de gewichtsklasse van 750 tot 2500 kg. De 2500 kilogram modellen zijn voorzien van een dubbele as (tandemas). Door geautomatiseerde productie is een hoge kwaliteit gegarandeerd.

Breed inzetbaar

De BSX aanhangwagen is aantrekkelijk voor zowel de zakelijke als particuliere gebruiker. Het sterke chassis, voorzien van aluminium borden, maakt de aanhangwagen onderhoudsvriendelijk. De royale standaarduitrusting van Anssems zorgt voor optimaal gebruikerscomfort. De BSX is standaard uitgerust met: automatisch neerklapbaar neuswiel, A-kwaliteit assen en wielen, extra lange dissel, vaste reling en voorrek.

Duurzaam

Anssems gebruikt uitsluitend A-kwaliteit onderdelen die veelal in eigen huis zijn bedacht en geproduceerd. De BSX is opgebouwd uit staal, aluminium en duurzaam (watervast) multiplex. Het Anssems BSX chassis is robot gelast uit stalen profielen. Dit chassis is volbad thermisch gegalvaniseerd. Dus zowel de buiten- als binnenzijde van alle profielen zijn hierdoor voorzien van een zinklaag. Roestvorming is zo uitgesloten en een lange levensduur is gegarandeerd.

Standaarduitrusting

 1. Roestvrij chassis
  Aan de basis van de BSX aanhangwagens staat een extreem sterk chassis. Dit chassis, bestaande uit stalen profielen, is volbad gegalvaniseerd. Roestvorming is door deze behandeling onmogelijk en een lange levensduur is zo gegarandeerd!
 2. Comfortabel laden
  Het aluminium voorbord van de Anssems BSX is ook neerklapbaar en rust op de dissel. De mogelijkheid van het kunnen doorladen, als de lading wat langer is dan de laadbak, is een hoog gewaardeerde eigenschap van de Anssems BSX.
 3. Geïntegreerde bindrail
  In de wand van de BSX laadbak bevindt zich het geïntegreerde bindrail. Zo plaatst u snel en eenvoudig de nethaken of bindogen op elke gewenste positie voor het vlakzeil, huif of de spanbanden. De lading kan altijd veilig worden vastgezet.
 4. Verlichting
  De BSX beschikt over betrouwbare en duidelijke verlichting aan vier zijdes. Dankzij de voorverlichting, zijmarkeringsverlichting en heldere achter verlichting bent u altijd goed zichtbaar op de openbare weg ook tijdens het laden en lossen.
 5. Achterbord ondersteuning
  De Anssems BSX is standaard uitgerust met uittrekkokers voor het achterbord. Het achterbord kan zo op de zelfde hoogte als de laadvloer gefixeerd worden. De achterverlichting is dan altijd zichtbaar tijdens het laden of lossen. Overstekende lading* kan ook ingelegd worden. *overstekend lading is aan wettelijke regels gebonden.

Accessoires

Met een ruime keuze aan BSX accessoires richt u de BSX bakwagen in op uw wensen.

 1. Vlakzeil
  Dek uw lading veilig af met het Anssems vlakzeil. Dit duurzame zeildoek is eenvoudig te monteren met de bijgeleverde nethaken.
  Anssems accessoire vlakzeil
 2. Huif
  De BSX huif geeft u meer laadvolume en extra bescherming tijdens transport.
  Anssems BSX huif
 3. Steunpoten
  De BSX modellen zijn leverbaar met steunpoten voor meer comfort tijdens het laden en lossen.
  Anssems BSX steunpoten accessoire
 4. Reservewiel
  Geen langdurig oponthoud bij bandenpech. Het BSX reservewiel en steun.
  Anssems reservewiel en steun accessoire
 5. Rijplaten
  Universele aluminium rijplaten verhogen het comfort tijdens het laden en lossen.
  Anssems aluminium rijplaten accessoire
 6. Reservewiel met steun
  Geen lang oponthoud bij bandenpech. Het BSX reservewiel wordt geleverd met reservewielsteun.
  Medax reservewiel

Model Bakafmeting L x B x H cm Assen Geremd Netto- laadvermogen Bruto- laadvermogen
BSX 750.205×120 205x120x35 1 Nee 545 kg 750 kg
BSX 750.251×130 251x130x35 1 Nee 520 kg 750 kg
BSX 1350.205×120 205x120x35 1 Ja 1080 kg 1350 kg
BSX 1350.251×130 251x130x35 1 Ja 1050 kg 1350 kg
BSX 1500.301×150 301x150x35 1 Ja 1170 kg 1500 kg

Bekijk de online brochure

Hieronder vindt u de brochure van deze aanhangwagen. Heeft u behoefte aan meer informatie of persoonlijk advies passend bij uw situatie? Maak eenvoudig een afspraak en kom langs.

Brochure Anssems BSX


vanaf €1.236 Lease per maand vanaf €24

Prijzen zijn excl. BTW en excl. kentekenkosten/kosten rijklaar.

Specificaties

Anssems
BSX
Nieuw
Bakwagen
Enkelasser
Ja / Nee
750 tot 1500 kg
545 tot 1170 kg
205x120 tot 301x150 cm
 

Bereken lease bedrag

Bedrag per maand vanaf € Rentebedrag vanaf € Totale investering vanaf €

Vind jouw perfecte aanhangwagen

Assortiment
Aanhangwagens vergelijken
Offerte aanvragen