fbpx

HAPERT Cobalt HM-3 Driezijdige Kipper

Van Berne Hedel > Assortiment > Kippers > HAPERT Cobalt HM-3 Driezijdige Kipper

HAPERT Cobalt HM-3 Driezijdige Kipper

Voeg toe aan vergelijking Bekijk de brochure
 • HAPERT Cobalt HM-3 Driezijdige Kipper
 • HAPERT Cobalt HM-3 Driezijdige Kipper
 • HAPERT Cobalt HM-3 Driezijdige Kipper
 • HAPERT Cobalt HM-3 Driezijdige Kipper
 • HAPERT Cobalt HM-3 Driezijdige Kipper
 • HAPERT Cobalt HM-3 Driezijdige Kipper
 • HAPERT Cobalt HM-3 Driezijdige Kipper
 • HAPERT Cobalt HM-3 Driezijdige Kipper
 • HAPERT Cobalt HM-3 Driezijdige Kipper
 • HAPERT Cobalt HM-3 Driezijdige Kipper
 • HAPERT Cobalt HM-3 Driezijdige Kipper
 • HAPERT Cobalt HM-3 Driezijdige Kipper
 • HAPERT Cobalt HM-3 Driezijdige Kipper
 • HAPERT Cobalt HM-3 Driezijdige Kipper

Zelf samenstellen

De HAPERT Cobalt HM-3 is een driezijdige kipper voor het snel en efficiënt lossen van allerlei typen lading. Een HAPERT Cobalt Kipper heeft een volledig gelast en volbad gegalvaniseerd chassis. De Cobalt HM-3 Kipper is daarnaast ook voorzien van elektrische biedining en hydraulische cilinder. Een kipper maakt het werk pas echt makkelijk!

HAPERT Cobalt: Kipper aanhangers

Bent u op zoek naar een kipper aanhangwagen voor het vervoeren van onder andere groen afval, grofvuil en los gestort of rollend materiaal? Dan adviseren wij u om een HAPERT kipper aanhangwagen uit de Cobalt-serie te kopen. Niet alleen het transporteren, maar ook het lossen van al uw materiaal wordt met deze open aanhangwagen erg gemakkelijk. Kiest u voor dit specifieke model, dan wilt u vanzelfsprekend een HAPERT kipper kopen, die voldoet aan al uw vervoerswensen.

HAPERT levert de meest betrouwbare kippers, die aan de hand van uw wensen en eisen geheel op maat kunnen worden uitgevoerd. Zo kunt u kiezen tussen de Cobalt HB-1; een achterwaarts kippende enkelasser, of de Cobalt HB-2; een tandemasser kipper en de Cobalt HM; een driezijdig kippende aanhangwagen, inclusief hand- of elektrische bediening. Bij de elektrische versie is de accu en de pomp altijd veilig opgeborgen in een bak met kunststof deksel.

Robuuste kipper aanhangwagens

Alle HAPERT Cobalt kippers zijn uitgerust met een volledig gelast, stalen, volbad verzinkt boven- en onderchassis. Een degelijk opklapbaar steunwiel is tevens standaard bij deze open aanhangwagens en beschikbaar als extra optie bij de achterwaartse enkelasser kipper, de Cobalt HB-1. De multifunctionele kippers beschikken over een complete uitrusting; deze specifieke open aanhangwagen is uitgerust met onder andere een solide, hydraulische cilinder inclusief een standaard handpomp, aluminium borden met gebruiksvriendelijke, ingebouwde sluitingen, een aan de onderzijde scharnierend achterbord en vier uitneembare hoekrongen.

10 jaar chassis garantie

Alle aanhangwagens worden bij HAPERT geleverd met de allerbeste kwaliteit. Daarom ontvangt u standaard 1 jaar fabrieksgarantie. HAPERT biedt u echter de mogelijkheid om de garantie kosteloos te verlengen door uw aanhangwagen te registreren. Daardoor kunt u met een verlengde garantie elke dag zorgeloos op weg met uw HAPERT aanhangwagen.

Standaarduitrusting

 1. Volledig gelast en volbad gegalvaniseerd chassis
 2. Paraboolvering met assen 1800 kg
 3. Elektrische bediening en hydraulische 5-traps cilinder (incl. slangbreukbeveiliging)
 4. Sterke, elektrische pomp met accu geplaatst in stalen beschermbak met kunststof afdekkap
 5. Vier uitneembare hoekrongen
 6. 30 cm hoge aluminium wanden met robuuste ingebouwde sluitingen, rondom neerklapbaar
 7. Sterk opklapbaar steunwiel
 8. Unieke bordscharnieren voor handige bevestiging van ladingnet
 9. TÜV-gecertificeerd lading vastzetsysteem

Opties/accessoires

 1. Voorrek
  Om je langere lading op de aanhangwagen te bevestigen en vervoeren kun je een voorrek gebruiken. Het door ons geleverde voorrek is dankzij onze unieke, gelaserde hoekrongcontructie makkelijk te zekeren en ook weer binnen een mum van tijd te verwijderen!
 2. Oprijpakket
  Je machines veilig vervoeren? Daarvoor biedt het oprijpakket uitkomst! Het oprijpakket bevat het volgende: * 2 st. aluminium oprijbalk 2500 onder de vloer * 2x zware, verstelbare uitzetsteunen
 3. Acculader (los bijgeleverd)
  De Hapert Battery Charger is volledig automatisch en geschikt voor het opladen en onderhouden van uw accu. De bijzondere eigenschappen zorgen voor een betrouwbaar, veilig laadproces en maken de lader universeel inzetbaar. Deze acculader is af fabriek afgestemd op uw Hapert kipper en wordt los bijgeleverd.
 4. Loofrekken
  Met loofrekken (75 cm. hoog) wordt het te laden volume van uw aanhangwagen aanzienlijk verhoogd. Hierdoor is het vervoeren van bijvoorbeeld tuinafval een fluitje van een cent. Bovendien is het hekwerk pendelend en eenvoudig afneembaar.
 5. Aluminium opzetborden
  Nét iets meer vervoeren in je aanhangwagen? Dat kan! De afneembare aluminium opzetborden van 30, 40 of 70 cm. hoog zijn voorzien van degelijke sluitingen. De borden in 40 en 70 cm. hoog zijn pendelend!
 6. LED verlichting
 7. Achterlamp afscherming

Beschikbaar in de volgende uitvoering:

Bruto laadvermogen
3500 kg

Afmetingen (L x B x H)
405 x 200 x 30 cm

Bekijk de online brochures

Hieronder vindt u de verschillende downloads van deze aanhangwagen. Heeft u behoefte aan meer informatie of persoonlijk advies passend bij uw situatie? Maak eenvoudig een afspraak en kom langs.

Brochure HAPERT Cobalt


Leaflet HAPERT Cobalt HM XXL


Technische Gegevens HAPERT Cobalt HM


 

vanaf €9.430 Lease per maand vanaf €189

Prijzen zijn excl. BTW en excl. kentekenkosten/kosten rijklaar.

Specificaties

HAPERT
Cobalt
Nieuw
Kipper
Tridemasser
Ja
3500 kg
2174 kg
405 x 200 cm
69 cm
Ja
Driezijdig
195/50R13C
 

Bereken lease bedrag

Bedrag per maand vanaf € Rentebedrag vanaf € Totale investering vanaf €

Vind jouw perfecte aanhangwagen

Assortiment
Aanhangwagens vergelijken
Offerte aanvragen