fbpx

HAPERT Indigo HF-2 Autotransporter

Van Berne Hedel > Assortiment > Autotransporters > HAPERT Indigo HF-2 Autotransporter

HAPERT Indigo HF-2 Autotransporter

Voeg toe aan vergelijking Bekijk de brochure

Zelf samenstellen  

De HAPERT Indigo HF-2 is een niet kantelbare transporter en is ideaal voor het transporteren van auto’s en machines. De afgeschuinde achterzijde maakt het mogelijk om eenvoudig voertuigen op de aanhangwagen te rijden in combinatie met de oprijbalken. De autotransporter, standaard uitgerust met een volledig gelast, stalen, volblad verzinkt chassis is stevig en voldoet aan alle eisen op het gebied van veiligheid en stabiliteit. Bovendien wordt iedere HAPERT aanhangwagen standaard geleverd met 1 jaar fabrieksgarantie. Na registratie kan de garantie op het chassis zelfs gratis verlengd worden tot 10 jaar.

HAPERT Indigo: Transporters

Voor het transport van auto’s en machines zijn de HAPERT Indigo transporters dé oplossing. Want als hardwerkende vakman bent u natuurlijk altijd op zoek naar het beste materiaal. Door het robuuste en kwalitatief hoogwaardige materiaal, is de autotransporter van HAPERT betrouwbaar en stabiel. Kwaliteiten die een autotransporter volgens ons moet hebben en die u verdient. De HAPERT autotransporter is leverbaar als kantelbare (Indigo HT) niet-kantelbare aanhangwagen (Indigo HF). Verder is de autotransporter standaard uitgerust met een Multiplex vloer en kan worden voorzien van diverse opties. De HAPERT Indigo HF-2 is een niet kantelbare autotransporter leverbaar in drie afmetingen en verschillende gewichtsklassen.

Nieuw in het assortiment

Nieuw in het assortiment bij HAPERT: de gebruiksvriendelijke Indigo HF 2. Deze aanhangwagen is speciaal ontworpen voor het transport van allerlei soorten en maten auto’s. De Indigo autotransporter is eenvoudig en praktisch in gebruik en gemaakt van de beste materialen. Door de afgeschuinde achterzijde met een oprijhoek van minder dan 11 graden en twee lange aluminium oprijbalken (250cm lang) is het gemakkelijk en veilig om uw auto op de autotransporter te rijden. Leverbaar in drie afmetingen: 405 x 201 cm, 455 x 201 cm en 505 x 221 cm. Leverbaar in verschillende bruto laadvermogens: 2000, 2700, 3000 of 3500 kg. De autotransporter is standaard uitgerust met een sterke en verstelbare lier met liersteun en beschikt over een vaste Combi Protect Rail met TÜV goedgekeurde bindbeugels waardoor u de auto veilig kunt vervoeren. Kortom: de ultieme autotransporter waarop u volledig kunt vertrouwen.

De ultieme autotransporter

De autotransporter van HAPERT staat bekend om zijn betrouwbaarheid en robuustheid. De duurzame Indigo-serie kan tegen een stootje. De autotransporter, standaard uitgerust met een volledig gelast, stalen, volblad verzinkt chassis is stevig en voldoet aan alle eisen op het gebied van veiligheid en stabiliteit. Voor het optimale gebruiksgemak is de Indigo autotransporter standaard uitgerust met een flexibel en degelijk opklapbaar steunwiel. Om ruimte uit te sparen en carrosserie-stijfheid van de autotransporter te optimaliseren is het mogelijk om de oprijbalken onder de vloer te plaatsen. Een efficiënte transporter dus.

10 jaar chassis garantie

Alle aanhangwagens worden bij HAPERT geleverd met de allerbeste kwaliteit. Daarom ontvangt u standaard 1 jaar fabrieksgarantie. HAPERT biedt u echter de mogelijkheid om de garantie kosteloos te verlengen door uw aanhangwagen te registreren. Daardoor kunt u met een verlengde garantie elke dag zorgeloos op weg met uw HAPERT aanhangwagen.

Standaarduitrusting

 1. Afgeschuinde achterzijde met een oprijhoek van minder dan 11 graden
 2. Banden 195/50 R13 C
 3. Vaste combi protect rail aan zijkanten
 4. Aluminium oprijbalken in lade inclusief U-aanleg
 5. Lier met liersteun gemonteerd
 6. Sterk opklapbaar steunwiel
 7. Volledig gelast en volbad gegalvaniseerd chassis
 8. TÜV-gecertificeerd lading vastzetsysteem

Opties/accessoires

 1. Aluminium profiel vloer 15 mm i.p.v. multiplex vloer
 2. Twee stalen rijbanen voorzien van ovalen, geperforeerde gaten zonder middendeel i.p.v. multiplex vloer
 3. Houten middendeel tussen stalen rijbanen
 4. Steunpoot gemonteerd (per paar)
 5. LED verlichting
 6. Wielaanslag model Combi Protect Rail met 2x verschuifbare aanslag
 7. Schokbrekers gemonteerd op de assen (standaard bij paraboolvering)
 8. Verstelbare lier (6-voudig in breedte) met steun i.p.v. standaard lier

Beschikbaar in verschillende uitvoeringen

Bruto laadvermogen
2000, 2700, 3000, 3500 kg

Afmetingen (L x B x H)
405 x 201 x 8 cm
455 x 201 x 8 cm
505 x 201 x 8 cm

Bekijk de online brochures

Hieronder vindt u de verschillende downloads van deze aanhangwagen. Heeft u behoefte aan meer informatie of persoonlijk advies passend bij uw situatie? Maak eenvoudig een afspraak en kom langs.

Brochure HAPERT Indigo


Leaflet HAPERT Indigo HF-2


Technische Gegevens HAPERT Indigo HF-2


 

vanaf €4.285 Lease per maand vanaf €86

Prijzen zijn excl. BTW en excl. kentekenkosten/kosten rijklaar.

Specificaties

HAPERT
Indigo
Nieuw
Autotransporter
Tandemasser
Ja
2000 tot 3000 kg
1316 tot 2303 kg
405x201 tot 505x221 cm
62 cm
195/50R13C
 

Bereken lease bedrag

Bedrag per maand vanaf € Rentebedrag vanaf € Totale investering vanaf €

Vind jouw perfecte aanhangwagen

Assortiment
Aanhangwagens vergelijken
Offerte aanvragen