fbpx

HAPERT Indigo HT-3 Kantelbare Transporter

Van Berne Hedel > Assortiment > Multitransporters > HAPERT Indigo HT-3 Kantelbare Transporter

HAPERT Indigo HT-3 Kantelbare Transporter

Voeg toe aan vergelijking Bekijk de brochure
 • HAPERT Indigo HT-3 Kantelbare Transporter
 • HAPERT Indigo HT-3 Kantelbare Transporter
 • HAPERT Indigo HT-3 Kantelbare Transporter
 • HAPERT Indigo HT-3 Kantelbare Transporter
 • HAPERT Indigo HT-3 Kantelbare Transporter
 • HAPERT Indigo HT-3 Kantelbare Transporter
 • HAPERT Indigo HT-3 Kantelbare Transporter
 • HAPERT Indigo HT-3 Kantelbare Transporter
 • HAPERT Indigo HT-3 Kantelbare Transporter

Zelf samenstellen  

De nieuwe HAPERT Indigo HT-3 is een echte allround transporter. Deze kantelbare transporter kan ingezet worden voor het vervoeren van auto’s en machines, of andere objecten. Kenmerkend aan deze transporter aanhangwagen is dat deze ingezet kan worden voor verschillende doeleinden en daarnaast naar eigen wens kan worden samengesteld met diverse opties en accessoires. Bovendien wordt iedere HAPERT aanhangwagen standaard geleverd met 1 jaar fabrieksgarantie. Na registratie kan de garantie op het chassis zelfs gratis verlengd worden tot 10 jaar.

HAPERT Indigo: Transporters

Voor het transport van auto’s en machines zijn de HAPERT Indigo transporters dé oplossing. Want als hardwerkende vakman bent u natuurlijk altijd op zoek naar het beste materiaal. Door het robuuste en kwalitatief hoogwaardige materiaal, is de autotransporter van HAPERT betrouwbaar en stabiel. Kwaliteiten die een autotransporter volgens ons moet hebben en die u verdient. De HAPERT autotransporter is leverbaar als kantelbare (Indigo HT) niet-kantelbare aanhangwagen (Indigo HF). Verder is de autotransporter standaard uitgerust met een Multiplex vloer en kan worden voorzien van diverse opties. De HAPERT Indigo HT-3 is een niet kantelbare autotransporter leverbaar in drie afmetingen en verschillende gewichtsklassen.

De ultieme autotransporter

De autotransporter van HAPERT staat bekend om zijn betrouwbaarheid en robuustheid. De duurzame Indigo-serie kan tegen een stootje. De autotransporter, standaard uitgerust met een volledig gelast, stalen, volblad verzinkt chassis is stevig en voldoet aan alle eisen op het gebied van veiligheid en stabiliteit. Voor het optimale gebruiksgemak is de Indigo autotransporter standaard uitgerust met een flexibel en degelijk opklapbaar steunwiel. Om ruimte uit te sparen en carrosserie-stijfheid van de autotransporter te optimaliseren is het mogelijk om de oprijbalken onder de vloer te plaatsen. Een efficiënte transporter dus.

10 Jaar Chassis Garantie

Alle aanhangwagens worden bij HAPERT geleverd met de allerbeste kwaliteit. Daarom ontvangt u standaard 1 jaar fabrieksgarantie. HAPERT biedt u echter de mogelijkheid om de garantie kosteloos te verlengen door uw aanhangwagen te registreren. Daardoor kunt u met een verlengde garantie elke dag zorgeloos op weg met uw HAPERT aanhangwagen.

Standaarduitrusting

 1. Volledig gelast en volbad gegalvaniseerd chassis
 2. Paraboolvering met assen 1800 kg en schokbrekers
 3. Multiplex laadvloer met anti-sliplaag 15 mm
 4. TÜV-gecertificeerd lading vastzetsysteem
 5. Vaste combi protect rail aan voorkanten en zijkanten
 6. Doorlopende gegalvaniseerde achterklep 100 cm (met looprooster)
 7. Lier met liersteun gemonteerd
 8. Extra zwaar steunwiel met aangepaste speciale steunwiel steun
 9. Dubbelwerkende hydraulische bediening en solide handpomp gemonteerd

Opties/accessoires

 1. Paraboolvering
  Paraboolveren creëren een optimale en constante lastverdeling over de gehele aanhangwagen, waardoor oneffenheden op de weg perfect worden opgevolgd. Ook in volledig beladen toestand zorgt de paraboolvering met as-schokbrekers, voor een maximaal comfort en stabiliteit van het veersysteem. (Paraboolvering is enkel mogelijk bij 3500 kg. bruto laadvermogen)
 2. Aluminium borden
  Voorkeur voor aluminium borden (30 cm. hoog) i.p.v. een reling? Bij de keuze voor aluminium borden is het tevens mogelijk om verschillende extra opties zoals een voorrek of loofrekken te monteren! Ook opzetborden (30 cm hoog) welke afneembaar zijn aan voor- en zijkanten zijn mogelijk.
 3. Loofrekken (zijkanten en voorzijde)
  Met loofrekken (70 cm. hoog) wordt het te laden volume van uw aanhangwagen aanzienlijk verhoogd. Hierdoor is het vervoeren van bijvoorbeeld tuinafval een fluitje van een cent. Bovendien is het hekwerk pendelend en eenvoudig afneembaar. (enkel mogelijk i.c.m. aluminium borden). Ook een voorrek aan de voorzijde is mogelijk.
 4. Huif
  Wil je je goederen droog vervoeren? Een huif is dan de ideale oplossing. Deze modulair opgebouwde huif kan ook weer eenvoudig verwijderd worden, waardoor de aanhangwagen ook voor andere doeleinden inzetbaar is. Het eersteklas zeilmateriaal, is van vrachtwagenzeil-kwaliteit. De frameconstructie met afgeschuind dak, is volledig gegalvaniseerd en van robuuste kwaliteit. De huifplanken zijn van hout en gemakkelijk uitneembaar.
 5. Oprijbalken
  Standaard wordt de Indigo HT-2 uitgevoerd met een doorlopende achterklep van 1 meter hoog. Deze achterklep is zeer geschikt voor het transporteren van driewielige machines en ander rollend materiaal.
 6. LED verlichting
 7. Achterlamp afscherming

Beschikbaar in 2 verschillende uitvoeringen

Bruto laadvermogen
3500 kg

Afmetingen (L x B x H)
505 x 201 x 8 cm
505 x 221 x 8 cm

Bekijk de online brochures

Hieronder vindt u de verschillende downloads van deze aanhangwagen. Heeft u behoefte aan meer informatie of persoonlijk advies passend bij uw situatie? Maak eenvoudig een afspraak en kom langs.

Brochure HAPERT Indigo


Leaflet HAPERT Indigo HT


Technische Gegevens HAPERT Indigo HT-3


 

vanaf €9.695 Lease per maand vanaf €195

Prijzen zijn excl. BTW en excl. kentekenkosten/kosten rijklaar.

Specificaties

HAPERT
Indigo
Nieuw
Transporter
Tridemasser
Ja
3500 kg
2327 kg
505x201 of 505x221 cm
63 cm
Ja
195/50R13C
 

Bereken lease bedrag

Bedrag per maand vanaf € Rentebedrag vanaf € Totale investering vanaf €

Vind jouw perfecte aanhangwagen

Assortiment
Aanhangwagens vergelijken
Offerte aanvragen