fbpx

HAPERT Indigo LF-3 Machinetransporter

Van Berne Hedel > Assortiment > Machinetransporters > HAPERT Indigo LF-3 Machinetransporter

HAPERT Indigo LF-3 Machinetransporter

Voeg toe aan vergelijking Bekijk de brochure

Zelf samenstellen  

De nieuwe Hapert Indigo LF3 is een geheel nieuwe, lichtere en lagere machinetransporter. Het nieuwe robuuste design van de Indigo LF combineert de beste kwaliteiten met rijcomfort! De nieuwe Indigo LF heeft een laadvloerhoogte van 34cm. Daardoor beschikt deze multifunctionele machinetransporter over een oprijhoek van slechts 10° (met oprijbalken van 200cm). De nieuwe Indigo LF heeft een laag eigen gewicht en daardoor een hoog netto laadvermogen. Daarnaast is er keus uit diverse vloeren afgestemd op ieder type gebruiker. Bovendien wordt iedere HAPERT aanhangwagen standaard geleverd met 1 jaar fabrieksgarantie. Na registratie kan de garantie op het chassis zelfs gratis verlengd worden tot 10 jaar.

HAPERT Indigo: Transporters

Voor het transport van auto’s en machines zijn de HAPERT Indigo transporters dé oplossing. Want als hardwerkende vakman bent u natuurlijk altijd op zoek naar het beste materiaal. Door het robuuste en kwalitatief hoogwaardige materiaal, is de machinetransporter van HAPERT betrouwbaar en stabiel. Kwaliteiten die een machinetransporter volgens ons moet hebben en die u verdient. De HAPERT machinetransporter is standaard uitgerust met een Multiplex vloer en kan worden voorzien van diverse opties. De HAPERT Indigo LF3 is geschikt voor het vervoer van graafmachines, hoogwerkers en andere zware (rollende) machines.

De Robuuste Machinetransporter: Stabiel En Betrouwbaar

De machinetransporter van HAPERT staat bekend om zijn betrouwbaarheid en robuustheid. De duurzame Indigo-serie kan tegen een stootje. De machinetransporter, standaard uitgerust met een volledig gelast, stalen, volblad verzinkt chassis is stevig en voldoet aan alle eisen op het gebied van veiligheid en stabiliteit. Voor het optimale gebruiksgemak is de Indigo machinetransporter standaard uitgerust met een flexibel en degelijk opklapbaar steunwiel.

10 Jaar Chassis Garantie

Alle aanhangwagens worden bij HAPERT geleverd met de allerbeste kwaliteit. Daarom ontvangt u standaard 1 jaar fabrieksgarantie. HAPERT biedt u echter de mogelijkheid om de garantie kosteloos te verlengen door uw aanhangwagen te registreren. Daardoor kunt u met een verlengde garantie elke dag zorgeloos op weg met uw HAPERT aanhangwagen.

 

Standaarduitrusting

 1. Opstaprooster achterzijde
  Praktische opstaproosters aan de achterzijde van de aanhangwagen maken het gemakkelijk de aanhangwagen te betreden met de oprijklep omhoog.
 2. Lage laadvloerhoogte
  Dankzij de lage laadvloerhoogte (34 cm) is er een kleine oprijhoek. Hierdoor kunnen alle machines er gemakkelijk oprijden. Dankzij het anti-slip profiel is er altijd voldoende grip ook tijdens natte omstandigheden.
 3. TÜV-certificeerd ladingvastzetsysteem
  De Hapert Indigo LF is standaard voorzien van het TÜV-gecertificeerde lading vastzetsysteem welke in de laadvloer verzonken zitten en hebben een trekkracht tot wel 1000 kg.
 4. Robuuste steunpoten
  In hoogte verstelbare robuuste steunpoten.

Opties/Accessoires

 1. Paraboolvering
 2. Schokbrekers
 3. Handmatige lier
 4. LED Achterlichten
 5. Achterlichtafscherming
 6. Achterklep 150 cm
 7. 2 Oprijbalken 200 cm of 150 cm
 8. Aluminium profiel vloer 15 mm
 9. Graafbaksteun met reservewiel
 10. Graafbaksteun

Beschikbaar in verschillende uitvoeringen

Bruto laadvermogen
3500 kg

Afmetingen (L x B x H)
405 x 159 cm
405 x 179 cm
455 x 179 cm

 

Bekijk de online brochures

Hieronder vindt u de verschillende downloads van deze aanhangwagen. Heeft u behoefte aan meer informatie of persoonlijk advies passend bij uw situatie? Maak eenvoudig een afspraak en kom langs.

Brochure HAPERT Indigo


Leaflet HAPERT Indigo LF


Technische Gegevens HAPERT Indigo LF


 

vanaf €6.085 Lease per maand vanaf €122

Prijzen zijn excl. BTW en excl. kentekenkosten/kosten rijklaar.

Specificaties

HAPERT
Indigo
Nieuw
Machinetransporter
Tridemasser
Ja
3500 kg
2650 kg
405x159 tot 455x179 cm
35 of 41,5 cm
195/50R13
 

Bereken lease bedrag

Bedrag per maand vanaf € Rentebedrag vanaf € Totale investering vanaf €

Vind jouw perfecte aanhangwagen

Assortiment
Aanhangwagens vergelijken
Offerte aanvragen