fbpx

HAPERT Sapphire H-1 Gesloten Aanhangwagen

Van Berne Hedel > Assortiment > Gesloten aanhangwagens > HAPERT Sapphire H-1 Gesloten Aanhangwagen

HAPERT Sapphire H-1 Gesloten Aanhangwagen

Voeg toe aan vergelijking Bekijk de brochure
 • HAPERT Sapphire H-1 Gesloten Aanhangwagen
 • HAPERT Sapphire H-1 Gesloten Aanhangwagen
 • HAPERT Sapphire H-1 Gesloten Aanhangwagen
 • HAPERT Sapphire H-1 Gesloten Aanhangwagen
 • HAPERT Sapphire H-1 Gesloten Aanhangwagen
 • HAPERT Sapphire H-1 Gesloten Aanhangwagen
 • HAPERT Sapphire H-1 Gesloten Aanhangwagen
 • HAPERT Sapphire H-1 Gesloten Aanhangwagen

Zelf samenstellen

De HAPERT Sapphire H-1 is een enkelasser gesloten aanhangwagen. Deze degelijke aanhangwagens zijn voor tal van toepassingen inzetbaar en zijn standaard voorzien van 2 halve achterdeuren met RVS-sluiting. Bij de Sapphire H serie zitten de wielen onder de opbouw. Naast de rijke standaarduitrusting zijn tal van extra opties en accessoires beschikbaar, zoals dikkere (ABS) wanden, een zijdeur, achterklep of schuif-/rolluiken en verkoopklep. Door het gelaste, volbad verzinkt onderstel én de supersterke opbouw zijn de Sapphire H-modellen uitermate geschikt om uw kostbare goederen probleemloos van A naar B te vervoeren.

HAPERT Sapphire: Gesloten aanhangers

Een gesloten aanhanger is optimaal uitgerust voor het vervoeren van allerlei soorten goederen en materialen. De Sapphire-serie van HAPERT bestaat uit uiteenlopende gesloten aanhangers, die volledig naar eigen wens kunnen worden aangepast. Of u nu een dichte enkelasser gesloten aanhanger, een gesloten aanhangwagen tandemasser of een plateauwagen met afgesloten opbouw zoekt; HAPERT biedt altijd een passende transportoplossing tegen de scherpste prijs! Ook een speciale uitvoering van de Sapphire gesloten aanhanger behoort tot de mogelijkheden, zoals een praktische marktwagen, multifunctionele verkoopwagen of een professionele koelwagen.

Betrouwbare gesloten aanhangwagen voor veilig transport

De gesloten aanhangwagens uit de HAPERT Sapphire-serie zijn standaard rijk uitgerust, met onder andere 2 achterdeuren, voorzien van zeer robuust RVS hang- en sluitwerk en RVS bevestigingsmaterialen. Het chassis van de gesloten aanhanger is compleet gelast en volbad verzinkt, de Multiplex vloer is uitgevoerd met een anti-sliplaag. De grote gesloten aanhangers zijn ook als geremd model leverbaar, voorzien van een geschroefde V-dissel. Uiteraard zijn ook de binnenverlichting en handgrepen aan de voorzijde standaard inbegrepen. De dichte HAPERT gesloten aanhanger tandemasser beschikt daarnaast over een opklapbaar steunwiel. Kortom, alle kleine en grote aanhangers met gesloten opbouw zijn optimaal uitgerust voor het vervoer van al uw waardevolle goederen en materialen. Zo is een HAPERT Sapphire model altijd de beste keuze, ongeacht uw transportklus of project.

10 jaar chassis garantie

Alle aanhangwagens worden bij HAPERT geleverd met de allerbeste kwaliteit. Daarom ontvangt u standaard 1 jaar fabrieksgarantie. HAPERT biedt u echter de mogelijkheid om de garantie kosteloos te verlengen door uw aanhangwagen te registreren. Daardoor kunt u met een verlengde garantie elke dag zorgeloos op weg met uw HAPERT aanhangwagen.

Standaarduitrusting

 1. Handgrepen aan de voorzijde voor het makkelijk rangeren
 2. Scharnieren, sluiting(en) en bevestigingsmaterialen van RVS (Inox)
 3. TÜV-gecertificeerd lading vastzetsysteem met geïntegreerde bindbeugels
 4. Geschroefde V-dissel
 5. Volledig gelast en volbad verzinkt chassis
 6. Sterk opklapbaar steunwiel

Opties/accessoires

 1. Zijdeur
  Een zijdeur maakt het je gemakkelijk! Hiermee kun je namelijk je spullen eenvoudig aan de voorzijde uit de aanhangwagen halen. Standaard wordt de zijdeur aan de rechterzijde (trottoirzijde) geplaatst zodat je veilig in- en uit kunt stappen. Daarnaast is de zijdeur voorzien van een deurvastzetter, zodat de deur niet zomaar dicht kan vallen! De standaard afmeting van de zijdeur is 68 cm. breed. De zijdeur is voorzien van RVS hang- en sluitwerk en RVS bevestigingsmaterialen.
 2. Zijklep
  Wil je aan de zijkant van de aanhangwagen goederen laden en lossen? Wil je een in de wagen geplaatste machine bedienen? Of gebruik je de Sapphire H-1 als verkoopwagen? Dan is een zijklep onmisbaar. De zijklep kan zowel links als rechts gemonteerd worden. De mogelijkheden zijn oneindig!
 3. Aluminium schuifluik in de zijwand
  Weinig ruimte? Bijvoorbeeld in de stad? Een aluminium schuifluik bespaart je veel ruimte. Middels het schuifluik heb je ook gemakkelijk toegang tot de laadruimte.
 4. Oprijklep
  Liever een oprijklep dan achterdeuren omdat er bijvoorbeeld goederen in de aanhangwagen gereden dienen te worden? Geen probleem! Onze oprijkleppen zijn voorzien van gasveren zodat de klep gemakkelijk geopend en gesloten kan worden. De oprijklep is tevens van een speciale anti-slip coating voorzien die ervoor zorgt dat je te allen tijde een uitstekende grip hebt bij het gebruik ervan.
 5. Gietcoating vloer

Beschikbaar in de volgende uitvoeringen

Bruto laadvermogen
750, 1350, 1500, 1800 kg

Afmetingen (L x B x H)
280 x 160 x 180 cm
305 x 160 x 180 cm
305 x 180 x 180 cm
335 x 160 x 180 cm
335 x 180 x 180 cm
335 x 200 x 180 cm
335 x 220 x 180 cm
405 x 180 x 180 cm

Bekijk de online brochures

Hieronder vindt u de verschillende downloads van deze aanhangwagen. Heeft u behoefte aan meer informatie of persoonlijk advies passend bij uw situatie? Maak eenvoudig een afspraak en kom langs.

Brochure HAPERT Sapphire


Leaflet HAPERT Sapphire H


Technische Gegevens HAPERT Sapphire H-1


 

vanaf €4.985 Lease per maand vanaf €100

Prijzen zijn excl. BTW en excl. kentekenkosten/kosten rijklaar.

Specificaties

HAPERT
Sapphire
Nieuw
Gesloten aanhangwagen
Enkelasser
Ja
1350 tot 1800 kg
776 tot 1208 kg
280x160x150 tot 405x200x230 cm
64 of 73 cm
195/50R13C
 

Bereken lease bedrag

Bedrag per maand vanaf € Rentebedrag vanaf € Totale investering vanaf €

Vind jouw perfecte aanhangwagen

Assortiment
Aanhangwagens vergelijken
Offerte aanvragen