fbpx

Hulco Carax-3 Go-Getter Multitransporter

Van Berne Hedel > Assortiment > Multitransporters > Hulco Carax-3 Go-Getter Multitransporter

Hulco Carax-3 Go-Getter Multitransporter

Voeg toe aan vergelijking Bekijk de brochure
 • Hulco Carax-3 Go-Getter Multitransporter
 • Hulco Carax-3 Go-Getter Multitransporter
 • Hulco Carax-3 Go-Getter Multitransporter

Offerte aanvragen

Go get your Go-Getter

De Hulco Carax-3 Go-Getter is een sterke, doordachte en stoere multitransporter die ook de grote SUV’s, Terreinwagens 4×4, bedrijfswagens en bestelauto’s kan vervoeren. Dankzij de drie assen is de wegligging nog beter en kan dagelijks ingezet worden met maximaal laadvermogen. De Go-Getter uitvoering als black edition kenmerkt zich door de zwarte velgen, toolbox en sideskirts, voor als je net dat beetje meer wil opvallen bij je klanten. De stalen rijplaten zijn opgeborgen in de cassette onder de laadvloer. De Carax multitransporter is 100% houtvrij en daar heb je jarenlang plezier van.

Alles Wat Een Autotransporter Nodig Heeft

Het doordachte design maakt de Hulco Carax-3 Go-Getter zeer gebruiksvriendelijk. Het meest opvallend detail van de Carax is de knik aan de achterzijde van de laadvloer. Zo kunnen ook langere voertuigen probleemloos op- en afrijden. Wielstops en spanbanden zijn eenvoudig te monteren door de speciaal hiervoor bestemde uitsparingen. De Carax is uitgevoerd met duidelijke voor- zij en achterverlichting en LED contourverlichting. Alle Carax modellen van Hulco zijn voorzien van A-kwaliteit assen, koppeling en oplooprem.

Ideale oprij hoek

Lange voertuigen kunnen probleemloos op- en afrijden omdat de laadvloer aan de achterkant afloopt. Zo ontstaat er een lage oprijhoek.

Aluminium laadvloer

De Carax beschikt over een aluminium laadvloer met veel grip die het maximale laadvermogen gemakkelijk aankan. Zowel aan de voor- als achterzijde is een rijplaatrail gemonteerd om de rijplaten vast te zetten. Dit maakt doorrijden mogelijk en kan het trekkende voertuig ook geladen worden zonder loskoppelen.

Stalen rijplaten

De Carax is standaard uitgerust met stalen rijplaten van 2,5 meter die opgeborgen zijn in de cassette onder de laadvloer. De stalen rijplaten geven maximale grip tijden het op- en afrijden.

Carax extra’s

De Carax is eenvoudig uit te breiden met een lier die in een linker of recht positie horizontaal of verticaal ingeschoven kan worden. Ook kun je kiezen voor een kantelbaar neuswiel zodat je met een voertuig kunt doorrijden naar het trekkende voertuig.

Go-Getter

 1. Zwarte sideskirts met verlichting
 2. Zwarte aluminium velgen 13″
 3. Zwarte toolbox (55 L)
 4. Volledige LED-verlichting

Standaarduitrusting

 1. LED verlichting voorzijde
 2. Uitsparingen voor bindmogelijkheden
 3. Stalen rijplaten van 250 cm onder de laadvloer
 4. Verlaagde laadvloer aan de achterzijde
 5. Contourverlichting LED
 6. Stabiel chassis met optimale vloerondersteuning
 7. Geïntegreerde LED zijmarkeringsverlichting

Accessoires

De Carax is eenvoudig uit te breiden met een lier en –steun. De lier kan zowel links als rechts gepositioneerd worden en is in lengte verstelbaar. Voor het veilig vastzetten van een voertuig op de Carax biedt Hulco een compleet systeem met wielstops en Easyfix spanbanden. Wens je nog meer rijcomfort? Dan is het monteren van schokbrekers een optie. Vooral bij zeer intensief gebruik van de Carax is dit aan te bevelen.

Model Bakafmeting L x B x H cm Assen Geremd Netto laad- vermogen Bruto laad- vermogen
Carax-3 3500.540×207 Go-Getter 540×207 cm 3 Ja 2655 kg 3500 kg

Bekijk de online brochure

Hieronder vind je de brochure van deze aanhangwagen. Heb je behoefte aan meer informatie of persoonlijk advies passend bij jouw situatie? Maak eenvoudig een afspraak en kom langs.

Brochure Hulco Carax Go-Getter Multitransporter


vanaf €6.280 Lease per maand vanaf €126

Prijzen zijn excl. BTW en excl. kentekenkosten/kosten rijklaar.

Specificaties

Hulco
Carax
Nieuw
Multitranspoter
Tridemasser
Ja
3500 kg
2655 kg
540 x 207 cm
 

Bereken lease bedrag

Bedrag per maand vanaf € Rentebedrag vanaf € Totale investering vanaf €

Vind jouw perfecte aanhangwagen

Assortiment
Aanhangwagens vergelijken
Offerte aanvragen