fbpx

Hulco Carax-3 Multitransporter

Van Berne Hedel > Assortiment > Multitransporters > Hulco Carax-3 Multitransporter

Hulco Carax-3 Multitransporter

Voeg toe aan vergelijking Bekijk de brochure

Offerte aanvragen

De Nieuwe Multitransporter

De Hulco Carax-3 is een zeer robuste multitransporter die ook de grote SUV’s, Terreinwagens 4×4, bedrijfswagens en bestelauto’s kan vervoeren. Dankzij de drie assen is de wegligging nog beter en kan dagelijks ingezet worden met maximaal laadvermogen. De Carax is leverbaar in 2 modellen in de gewichtsklassen van 3500 kg. De stalen rijplaten zijn opgeborgen in de cassette onder de laadvloer. De Carax multitransporter is 100% houtvrij en daar heeft u jarenlang plezier van!

Alles Wat Een Autotransporter Nodig Heeft

Het doordachte design maakt de Hulco Carax-3 zeer gebruiksvriendelijk. Het meest opvallend detail van de Carax is de knik aan de achterzijde van de laadvloer. Zo kunnen ook langere voertuigen probleemloos op- en afrijden. Wielstops en spanbanden zijn eenvoudig te monteren door de speciaal hiervoor bestemde uitsparingen. De Carax is uitgevoerd met duidelijke voor- zij en achterverlichting en LED contourverlichting. Alle Carax modellen van Hulco zijn voorzien van A-kwaliteit assen, koppeling en oplooprem.

Ideale oprij hoek

Lange voertuigen kunnen probleemloos op- en afrijden omdat de laadvloer aan de achterkant afloopt. Zo ontstaat er een lage oprijhoek.

Aluminium laadvloer

De Carax beschikt over een aluminium laadvloer met veel grip die het maximale laadvermogen gemakkelijk aankan. Zowel aan de voor- als achterzijde is een rijplaatrail gemonteerd om de rijplaten vast te zetten. Dit maakt doorrijden mogelijk en kan het trekkende voertuig ook geladen worden zonder loskoppelen.

Stalen rijplaten

De Carax is standaard uitgerust met stalen rijplaten van 2,5 meter die opgeborgen zijn in de cassette onder de laadvloer. De stalen rijplaten geven maximale grip tijden het op- en afrijden.

Verlichting

Alle Carax modellen zijn uitgevoerd met heldere zij- en contourverlichting (LED). Dit maakt de Carax optimaal zichtbaar in het verkeer.

Carax extra’s

De Carax is eenvoudig uit te breiden met een lier die in een linker of recht positie horizontaal of verticaal ingeschoven kan worden. Ook kunt u kiezen voor een kantelbaar neuswiel zodat u met een voertuig kunt doorrijden naar het trekkende voertuig.

Standaarduitrusting

  1. LED verlichting voorzijde
  2. Uitsparingen voor bindmogelijkheden
  3. Stalen rijplaten van 250 cm onder de laadvloer
  4. Verlaagde laadvloer aan de achterzijde
  5. Contourverlichting LED
  6. Stabiel chassis met optimale vloerondersteuning
  7. Geïntegreerde LED zijmarkeringsverlichting

Accessoires

De Carax is eenvoudig uit te breiden met een lier en –steun. De lier kan zowel links als rechts gepositioneerd worden en is in lengte verstelbaar. Voor het veilig vastzetten van een voertuig op de Carax biedt Hulco een compleet systeem met wielstops en Easyfix spanbanden. Wenst u nog meer rijcomfort, dan is het monteren van schokbrekers een optie. Vooral bij zeer intensief gebruik van de Carax is dit aan te bevelen.

Model Bakafmeting L x B x H cm Assen Geremd Netto laad- vermogen Bruto laad- vermogen
Carax-3 3500.540×207 540x207x4 3 Ja 2655 kg 3500 kg
Carax-3 3500.440×207 440x207x4 3 Ja 2715 kg 3500 kg

Bekijk de online brochure

Hieronder vindt u de brochure van deze aanhangwagen. Heeft u behoefte aan meer informatie of persoonlijk advies passend bij uw situatie? Maak eenvoudig een afspraak en kom langs.

Brochure Hulco Carax Multitransporters


vanaf €5.360 Lease per maand vanaf €107

Prijzen zijn excl. BTW en excl. kentekenkosten/kosten rijklaar.

Specificaties

Hulco
Carax
Nieuw
Multitransporter
Tridemasser
Ja
3500 kg
2715 kg
440x207 of 540x207 cm
 

Bereken lease bedrag

Bedrag per maand vanaf € Rentebedrag vanaf € Totale investering vanaf €

Vind jouw perfecte aanhangwagen

Assortiment
Aanhangwagens vergelijken
Offerte aanvragen