fbpx

Lease & Financiering

Van Berne Hedel > Lease & Financiering

Als zelfstandig ondernemer is het vaak een grote investering om een aanhangwagen aan te schaffen. Maar ook als particulier kunt u dit een grote uitgave vinden. Daarom kunt u als ondernemer of als particulier kiezen voor aanhangwagen lease. Hierdoor hoeft u het totaalbedrag van uw aanhangwagen niet in één keer te betalen.

Van Berne Hedel werkt samen met DTC voor lease en financieringsmogelijkheden. De aankoop van uw aanhangwagen wordt via de leasemaatschappij gefinancierd. DTC Lease maakt gebruik van een speciale rekentool waardoor u direct uw maandbedrag kunt berekenen.

Tijdens de leaseperiode betaalt u maandelijks een vast bedrag, om de aanschafwaarde van uw aanhangwagen af te lossen. Dit bedrag is inclusief rente. De lengte van de leasetermijn kunt u zelf kiezen. Daarbij geldt: hoe langer u gaat leasen, hoe lager het maandbedrag.

REKENTOOL

Via onderstaande button kunt u zelf uw eigen maanbedrag berekenen door middel van de speciale rekentool. Dit kunt u doen door een schatting van het totaalbedrag in te voeren. Wilt u het precies berekenen? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

voordelen van lease

 • Het aankoopbedrag hoeft u niet in één keer te betalen.
 • Ook een lease aanhangwagen komt als bedrijfsmiddel op uw balans te staan.
 • Directe inzet van het bedrijfsmiddel kan voor extra inkomsten zorgen.
 • Behoud van financiële ruimte om meer te investeren.
 • Vrijheid om zelf de leasetermijn te kiezen.
 • Duidelijk inzicht in de kosten per maand.

Hoe werkt het?
U vraagt bij ons een offerte aan voor een aanhangwagen, vervolgens dienen wij of u een lease aanvraag in bij DTC Lease. Zij beoordelen deze aanvraag vervolgens en stellen een overeenkomst op. Na ondertekening wordt het investeringsbedrag door DTC betaald aan ons en leveren wij uw aanhangwagen. Vervolgens betaalt u maandelijks het afgesproken bedrag aan DTC Lease tot de overeenkomst afloopt. In die periode bent u echter al wel eigenaar van de aanhanger en kunt u deze direct inzetten!

Particulier
Particuliere klanten krijgen op basis van een persoonlijke lening het geld om de aanhangwagen aan te schaffen. De financiering hiervoor verzorgt DTC Lease. Dit bedrag betaalt u af in maandelijkse termijnen. U kunt zelf de hoogte van de aanbetaling bepalen.

Zakelijk
Zakelijke klanten kunnen op basis van Financial Lease een financiering afsluiten om de aanhangwagen aan te schaffen. Dit bedrag betaalt u af in maandelijkse termijnen. De looptijd in maanden kunt u zelf bepalen. Operational Lease behoort ook tot de mogelijkheden voor zakelijke klanten.

Bent u een startende ondernemer? Geen probleem. Ook dan kunt u uw aanvraag indienen. Bent u benieuwd of leasen past in uw situatie? Neem contact op.

Contact

  Steenovensestraat 8, 5321 NE Hedel, Nederland


 (+31) 073 599 2558


info@vanbernehedel.eu


Openingstijden

 • Maandag 07:00 – 18:30

 • Dinsdag 07:00 – 18:30

 • Woensdag 07:00 – 18:30

 • Donderdag 07:00 – 18:30

 • Vrijdag 07:00 – 18:30

 • Zaterdag 08:00 – 13:00
Meer informatie over leasen? Neem contact op
Aanhangwagens vergelijken
Offerte aanvragen