fbpx

Ontdek de nieuwe Anssems & Hulco Go-Getter serie!

Van Berne Hedel > Tips > Assortiment > Ontdek de nieuwe Anssems & Hulco Go-Getter serie!

Ontdek de nieuwe Anssems & Hulco Go-Getter serie!

856 / Assortiment

Nieuw in het assortiment: de Anssems en Hulco Go-Getter serie. Een nieuwe lijn aanhangwagens met de beste kwaliteitsafwerking, rijke standaarduitrusting én stoere uitstraling. De nieuwe Go-Getter is sterk, doordacht en stoer. Voor de echte vakman die gedreven en ambitieus is, weet van aanpakken en recht op zijn doel af gaat. Iets voor jou? Lees snel verder.

De stijlvolle vakman

Met deze nieuwe lijn aanhangwagens, die een uitbreiding vormen op het huidige aanbod van Anssems en Hulco, speelt de Anssems Groep in op de vragen vanuit de markt. Een Anssems of Hulco Go-Getter aanhangwagen is voor jou geschikt als je wil gaan voor kwaliteit, veiligheid, praktisch wil werken én net een beetje meer wil opvallen bij je klanten. Als vakman moet je dagelijks kunnen vertrouwen op je aanhangwagen, dat komt met deze Go-Getters wel goed.

Anssems Go-Getter

Binnen het Anssems assortiment zijn de Go-Getter modellen beschikbaar als BSX Bakwagen, PSX Plateauwagen, MSX Autotransporter en KSX Kipper. De aanhangwagens zijn rijk uitgerust met o.a. zwarte aluminium borden, zwarte stalen of aluminium velgen en een zwarte toolbox. Daarnaast zijn alle aanhangers uit de Go-Getter serie standaard voorzien van volledige LED verlichting.

Hulco Go-Getter

De aanhangwagens in het Hulco assortiment krijgen dezelfde stoere uitstraling als black-edition met zwarte borden en velgen. De MEDAX Plateauwagen en CARAX Multitransporter zijn voorzien van een 55L opbergkist aan de voorzijde. De TERRAX Machinetransporter heeft daarnaast een anti-slip bovenkant en zwaar neuswiel.

Go-Getter serie bekijken en kopen

Bekijk de nieuwe Anssems en Hulco Go-Getter aanhangwagens in ons Assortiment. Ben je geïnteresseerd in een Anssems of Hulco aanhangwagen met stoere uitstraling? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of kom bij ons langs.

Go get your Go-Getter!

Vind jouw perfecte aanhangwagen

Assortiment
Aanhangwagens vergelijken
Offerte aanvragen