Van Berne Speciaalbouw

Van Berne Hedel > Van Berne Speciaalbouw

Van Berne Hedel is fabrikant van een eigen lijn aanhangwagens; het Van Berne Speciaalbouw Assortiment. Wij zijn producent van o.a. marktwagens, veetrailers, carrosserieën, fietsaanhangwagens, machinetransporters, tekstwagens, schamelwagens en semi-overheid gerelateerde producten. . Een aanhangwagen uit het Van Berne Speciaalbouw assortiment heeft de volgende kenmerken:

  • Alle aanhangwagens leverbaar met hout of aluminium opbouw (wanden)
  • Frames incl. opbouw gedompeld in een thermisch zinkbad
  • 8 jaar garantie op thermisch zinkwerk
  • Multifunctioneel uitgevoerd
  • Robuuste opbouw en carrosserie
  • Extra zwaar en sterk chassis

Onze aanhangwagens en marktwagens onderscheiden zich door hun lange levensduur. Door gebruik te maken van kwalitatief hoogstaande materialen en innovatieve oplossingen gaan onze producten lang mee. Daarnaast voldoen onze producten aan de hoogste kwaliteitsnormen en duurzaamheidsnormen. Alle door Van Berne Hedel gebouwde aanhangwagens zijn goedgekeurd door de RDW. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van al onze Speciaalbouw producten.

Van Berne PB 3500 Tridem XXL Livestock

Samen met de klant gaan we in gesprek wat er mogelijk is. Bij alle aanhangwagens zijn tal van accessoires mogelijk en we adviseren u daarom graag. Bent u geïnteresseerd in een op maat gemaakte aanhangwagen of verkoopwagen? Dan kunt u vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Wij nodigen u van harte uit om bij ons langs te komen. Maak een afspraak of neem contact met ons op.

Dé veetrailer met ultieme perfectie

Nieuw in het assortiment is de Tridem XXL Livestock. Deze robuuste veetrailer kenmerkt zich door zijn grote laadcapaciteit qua volume en oppervlakte. Door te blijven innoveren blijven onze klanten vertrouwen in ons merk. Zo hebben we voor onze klant deze speciale Royal Class edition recentelijk uitgerust met speciale LED-verlichting aan de zijkanten van de trailer. Met al meer dan 40 jaar ervaring binnen de carrosserie-branche blijven we altijd innovatief en vooruitstrevend.

bekijk de brochures

Voor ieder product is er een brochure samengesteld met daarin de specificaties en standaard accessoires voor ieder product. Natuurlijk zijn er naast de standaard opties ook nog diverse extra opties mogelijk welke wij graag met de klant bespreken. Klik op onderstaande button om de brochures per model te downloaden.

Een aanhangwagen op maat? Neem contact op
Aanhangwagens vergelijken
Offerte aanvragen