Speciaalbouw

Van Berne Hedel > Speciaalbouw

volgens de wensen van de klant

Van Berne Hedel is fabrikant van een eigen lijn aanhangwagens en verkoopwagens; het van Berne Assortiment. Tevens maken wij speciaalbouw geheel volgens de wensen van de klant. Een aanhangwagen of verkoopwagen uit het van Berne Assortiment heeft als kenmerken:

  • Alle aanhangwagens leverbaar met hout of aluminium opbouw (wanden)
  • Frames incl. opbouw gedompeld in een thermisch zinkbad
  • 8 jaar garantie op thermisch zinkwerk
  • Multifunctioneel uitgevoerd
  • Robuuste opbouw en carrosserie
  • Extra zwaar en sterk chassis

Ook grotere aanhangwagens/BE-opleggers en laadbakken behoren tot het standaard leveringsprogramma. Natuurlijk voorzien van alle denkbare opties en gebruiksmogelijkheden. Alle door Van Berne Hedel gebouwde aanhangwagens zijn goedgekeurd door de RDW.

Wij zijn producent van o.a. marktwagens, veetrailers, carrosserieën, fietsaanhangwagens, machinetransporteurs, tekstwagens, schamelwagens en semi-overheid gerelateerde producten. Kenmerkend aan onze aanhangwagens en marktwagens is de lange levensduur. Door gebruik te maken van kwalitatief hoogstaande materialen en innovatieve oplossingen gaan onze producten lang mee. Daarnaast voldoen onze producten aan de hoogste kwaliteitsnormen. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van al onze speciaalbouw producten.

Bent u geïnteresseerd in een op maat gemaakte aanhangwagen of verkoopwagen? Dan kunt u vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Wij nodigen u van harte uit om bij ons langs te komen. Maak een afspraak of neem contact met ons op.

bekijk de brochures

Voor ieder product hebben wij een brochure samengesteld met daarin de specificaties en de standaard accessoires. Natuurlijk zijn er naast de standaard opties ook nog diverse extra opties mogelijk.

Meer informatie over speciaalbouw? Neem contact op
Aanhangwagens vergelijken
Offerte aanvragen