fbpx

HAPERT Aanhangwagen

Van Berne Hedel > HAPERT Aanhangwagen

KIES VOOR DE STERKSTE

Van Berne Hedel is officieel dealer van HAPERT Aanhangwagens. Een aanhangwagen van het merk HAPERT wordt internationaal erkend als kwalitatief zeer hoogstaand. Het productieproces is volledig ingericht op het kunnen voldoen aan speciale eisen van de afnemers. Wagenbouw HAPERT levert aanhangwagens in vele varianten via een netwerk van dealers. Bekijk hieronder meer informatie over Hapert en de verschillende typen aanhangwagens.

KWALITEIT

HAPERT Aanhangwagens behoren al 50 jaar tot de sterkste aanhangwagens in de gewichtsklasse tot 3500 kg. Alle Hapert Azure-, Cobalt-, Indigo- en Sapphire-modellen hebben een volledig gelast en zelfdragend frame. Bovendien is bij alle modellen is een flinke veiligheidsmarge met betrekking tot het laadvermogen ingebouwd. Dat maakt HAPERT bijzonder in de markt. De aanhangers worden gemaakt voor ondernemers en particulieren, die willen werken met de meest betrouwbare materialen. De robuuste aanhangers zijn gemaakt om iedere dag weer maximaal te presteren tegen uiterst lage kosten per kilometer.

Samen met u stellen wij uw eigen HAPERT aanhangwagen samen. De aanhangwagen kan voorzien worden van diverse opties en accessoires. We geven u advies over welke aanhangwagen het beste past in uw situatie en welke opties en accessoires voor u van toepassing zijn.

De nieuwe Indigo LF

Een geheel nieuw design met een laadvloerhoogte van slechts 34 cm! Het nieuwe model beschikt over een laag eigen gewicht én is bovendien nóg aantrekkelijker geprijsd. Deze nieuwe multitransporter is gemaakt voor de échte professional, die elke dag opnieuw kan vertrouwen op zijn materiaal. 

Brochures

Binnen het assortiment van HAPERT zijn diverse modellen te vinden, waaronder transporters, gesloten aanhangwagens en bakwagens.

Bekijk hieronder de brochures van de diverse modellen.

HAPERT Azure

Open aanhangwagens

HAPERT Cobalt

Kipper aanhangwagens

HAPERT Indigo

Transport aanhangwagens

HAPERT Sapphire

Gesloten aanhangwagens

HAPERT aanhangwagen zelf samenstellen

ZELF SAMENSTELLEN

Uw eigen HAPERT aanhangwagen zelf samenstellen? Probeer onze nieuwe configurator! Kies het model, de gewenste afmeting en accessoires en vraag direct een offerte aan. Wij nemen contact met u op voor een offerte op maat met persoonlijke korting.

Behoefte aan advies op maat? Neem contact op en maak een afspraak om samen de mogelijkheden te bespreken.

OPEN AANHANGWAGENS

HAPERT Azure – met open laadbak

 

Binnen de Azure-serie van HAPERT vindt u gegarandeerd een open aanhangwagen die aan al uw wensen voldoet, ongeacht of u nu pallets, grofvuil, tuinafval of ander los gestort materiaal wilt vervoeren.

Zo kunt u bij ons een Azure L-bakwagen kopen met open laadbak en een relatief lage laadvloer, of een Azure H-plateauwagen waarvan de aluminium borden neergeklapt kunnen worden. Met deze laatstgenoemde aanhanger heeft u de mogelijkheid om het materiaal met bijvoorbeeld een heftruck te laden.

GESLOTEN AANHANGWAGENS

HAPERT Sapphire – voor veilig transport

 

Een HAPERT Sapphire gesloten aanhanger is optimaal uitgerust voor het vervoeren van allerlei soorten goederen en materialen. De Sapphire-serie van HAPERT bestaat uit uiteenlopende gesloten aanhangers, die volledig naar eigen wens kunnen worden aangepast. Of u nu een dichte enkelasser gesloten aanhanger of een gesloten aanhanger tandemasser zoekt; er is altijd een passende transportoplossing tegen de scherpste prijs!

Ook een speciale uitvoering van de Sapphire gesloten aanhanger behoort tot de mogelijkheden, zoals een praktische marktwagen, multifunctionele verkoopwagen of een professionele koelwagen.

KIPPER AANHANGWAGENS

HAPERT Cobalt – multifunctioneel inzetbaar

Bent u op zoek naar een kipper aanhangwagen voor het vervoeren van onder andere groen afval, grofvuil en los gestort of rollend materiaal? Dan kiest u voor een HAPERT Cobalt Kipper. Niet alleen het transporteren, maar ook het lossen van al uw materiaal wordt met deze open aanhangwagen erg gemakkelijk. 

Zo kunt u kiezen tussen de Cobalt HB; een achterwaarts kippende enkelasser/tandemasser kipper en de Cobalt HM; een driezijdig kippende aanhangwagen, inclusief hand- of elektrische bediening. Bij de elektrische versie is de accu en de pomp altijd veilig opgeborgen in een bak met kunststof deksel. Een acculader wordt standaard meegeleverd.

TRANSPORT AANHANGWAGENS

HAPERT Indigo – praktische transporters

 

De HAPERT Indigo transport aanhangwagens zijn uitermate geschikt voor het vervoeren van auto’s en andere voertuigen. Oprijwagens zijn in het bijzonder geschikt voor het vervoeren van werktuigen en rijtuigen. Ideaal voor garages en groenbedrijven.

Binnen de Indigo-serie is er een ruime keus uit de verschillende modellen. Enkele modellen zijn hydraulisch kantelbaar of zijn voorzien van 2 of 3 assen. Kortom, bent u op zoek naar een krachtige all-in-one transport aanhangwagen? Dan biedt de HAPERT Indigo-serie uitkomst!

Ervaar een HAPERT nu zelf Afspraak maken
Aanhangwagens vergelijken
Offerte aanvragen