fbpx

Hulco Aanhangwagen

Van Berne Hedel > Hulco Aanhangwagen

Voor intensief gebruik

Zoek je een Hulco aanhangwagen? Hulco Trailers ontwikkelt aanhangwagens van hoge kwaliteit voor professioneel gebruik. De aanhangers worden in een modern machinepark met onder andere lasrobots en verschillende lasersnijmachines geproduceerd. Dit garandeert de constante en hoge kwaliteit met uiterste precisie. 

De productiehal van Hulco Trailers in Bad Bentheim (Duitsland).

Een Hulco chassis heeft een ijzersterke constructie, dit garandeert een lange levensduur en maakt de aanhangwagens geschikt voor intensief gebruik. Hulco heeft een duidelijke missie: Het maken van de beste aanhangwagens voor professionals die eisen stellen. Ofwel, kwaliteit waarop ze iedere dag weer op kunnen vertrouwen!

Het complete proces, van ontwikkeling tot en met de productie, is ingericht op kwaliteit. Zo kan Hulco een constant hoge kwaliteit garanderen. Een reden voor particulieren en bedrijven om voor dit merk te kiezen.

Bekijk de brochures

Voor iedere Hulco aanhangwagen is een brochure samengesteld. Daarin staan de specificaties en accessoires van ieder model overzichtelijk vermeld. De brochures Carax, Medax en Terrax zijn hieronder gratis online te bekijken.

Brochure Hulco Carax

Multitransporters

Brochure Hulco Medax

Plateauwagens

Brochure Hulco Terrax

Machinetransporters

De nieuwe Carax multitransporter

Onlangs bracht Hulco de nieuwe Carax multitransporter uit. Geschikt voor de professional die ook de grote SUV’s, Terreinwagens 4×4, bedrijfswagens en bestelauto’s kan vervoeren.

De Carax is leverbaar in 6 modellen met tandem- en tridemas in de gewichtsklassen 3000 en 3500 kg. De stalen rijplaten zijn opgeborgen in de cassette onder de laadvloer. Een laadvloer die optimaal wordt ondersteund door een sterk chassis.

Bekijk het Hulco assortiment

Hulco Medax-3 Plateauwagen

 

vanaf €4.520 Lease per maand vanaf €90

Hulco Carax-2 Multitransporter

 

vanaf €4.520 Lease per maand vanaf €91

Hulco Terrax-3 Machinetransporter

 

vanaf €5.680 Lease per maand vanaf €114

Kies je ook voor een Hulco? Assortiment
Aanhangwagens vergelijken
Offerte aanvragen