Hulco

Van Berne Hedel > Hulco

Voor intensief gebruik

Hulco Trailers ontwikkelt aanhangwagens van hoge kwaliteit voor professioneel gebruik. De aanhangers worden in een modern machinepark met onder andere lasrobots en verschillende lasersnijmachines geproduceerd. Dit garandeert de constante en hoge kwaliteit met uiterste precisie. 

De productiehal van Hulco Trailers in Bad Bentheim (Duitsland).

Een Hulco chassis heeft een ijzersterke constructie, dit garandeert een lange levensduur en maakt de aanhangwagens geschikt voor intensief gebruik. Hulco heeft een duidelijke missie: Het maken van de beste aanhangwagens voor professionals die eisen stellen. Ofwel, kwaliteit waarop ze iedere dag weer op kunnen vertrouwen!

Het complete proces, van ontwikkeling tot en met de productie, is ingericht op kwaliteit. Zo kan Hulco een constant hoge kwaliteit garanderen. Een reden voor particulieren en bedrijven om voor dit merk te kiezen.

Bekijk de brochures

Hulco Trailers heeft alle verschillende modellen een brochure samengesteld. Daarin staan de specificaties en accessoires van ieder model overzichtelijk vermeld. De brochures Carax, Medax en Terrax zijn hieronder gratis online te bekijken.

Brochure Hulco Carax

Multitransporters

Brochure Hulco Medax

Plateauwagens

Brochure Hulco Terrax

Machinetransporters

De nieuwe Carax multitransporter

Onlangs bracht Hulco de nieuwe Carax multitransporter uit. Geschikt voor de professional die ook de grote SUV’s, Terreinwagens 4×4, bedrijfswagens en bestelauto’s kan vervoeren.

De Carax is leverbaar in 6 modellen met tandem- en tridemas in de gewichtsklassen 3000 en 3500 kg. De stalen rijplaten zijn opgeborgen in de cassette onder de laadvloer. Een laadvloer die optimaal wordt ondersteund door een sterk chassis.

Meer informatie over Hulco? Neem contact op
Aanhangwagens vergelijken
Offerte aanvragen