fbpx

Van Berne Speciaalbouw

Van Berne Hedel > Van Berne Speciaalbouw

Speciaalbouw

Van Berne Hedel is fabrikant van een eigen lijn aanhangwagens; het Van Berne Speciaalbouw Assortiment. Wij zijn producent van o.a. marktwagens, veetrailers, carrosserieën, fietsaanhangwagens, machinetransporters, tekstwagens, schamelwagens en semi-overheid gerelateerde producten. Een aanhangwagen uit het Van Berne Speciaalbouw assortiment heeft de volgende kenmerken:

  • Leverbaar met multiplex of aluminium opbouw (wanden)
  • Frames incl. opbouw gedompeld in een (volledig) thermisch zinkbad
  • 8 jaar garantie op thermisch zinkwerk
  • Multifunctioneel uitgevoerd
  • Robuuste opbouw en carrosserie
  • Extra zwaar en sterk chassis

Op maat gemaakt

Daarnaast onderscheiden onze aanhangwagens, veetrailers en marktwagens zich door hun lange levensduur. Door gebruik te maken van kwalitatief hoogstaande materialen en innovatieve oplossingen gaan onze producten langer mee. Daarnaast voldoen onze producten aan de hoogste kwaliteitsnormen en duurzaamheidsnormen. Tot slot zijn alle door Van Berne Hedel gebouwde aanhangwagens goedgekeurd door de RDW en voldoen aan de hoogtste  ISO 9001 kwaliteitsnormen.

Van Berne PB 3500 Tridem XXL Livestock

Samen met de klant gaan we in gesprek wat er mogelijk is. Bij alle aanhangwagens zijn tal van accessoires mogelijk en we adviseren u daarom graag. Een product uit het Van Berne Speciaalbouw assortiment wordt met de grootste zorg geproduceerd waarbij de wensen van de klant altijd centraal staan. Kortom, bent u geïnteresseerd in een op maat gemaakte aanhangwagen of verkoopwagen? Dan kunt u vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Wij nodigen u van harte uit om bij ons langs te komen.

Dé veetrailer met ultieme perfectie

Nieuw in het assortiment is de Tridem XXL Livestock. Deze robuuste veetrailer kenmerkt zich door zijn grote laadcapaciteit qua volume en oppervlakte. Door te blijven innoveren blijven onze klanten vertrouwen in ons merk. Zo hebben we voor onze klant deze speciale Royal Class edition recentelijk uitgerust met speciale LED-verlichting aan de zijkanten van de trailer. Met al meer dan 40 jaar ervaring binnen de carrosserie-branche blijven we altijd innovatief en vooruitstrevend.

VEETRAILERS

Van Berne Royal Class – Veetrailers

 

Al sinds 1978 is Van Berne Hedel dé specialist in aanhangwagens en speciaalbouw. Onze veetrailers zijn al sinds jaar en dag een begrip binnen de branche. Door continue te blijven innoveren en te blijven luisteren naar onze klanten blijven we streven naar ultieme perfectie.

Alle trailers worden in onze eigen fabriek in Hedel geproduceerd en voldoen aan de hoogste ISO 9001 kwaliteitsnormen. De betrouwbaarheid en stevigheid van de constructie zorgen ervoor dat klanten dagelijks blijven vertrouwen op de kwaliteitstrailer van Van Berne Hedel.

MARKTWAGENS

Van Berne Marktliner – Verkoopwagens

 

Voor kwalitatief hoogstaande marktwagens bent u bij van Berne Hedel aan het juiste adres. Wij bouwen verkoopwagens geheel op maat in onze eigen fabriek. Onze marktwagens hebben een laadvermogen variërend van 3500 tot 10.000 kg.

Ook een zelfrijdende verkoopwagen of de zogenaamde Lowliner, waarbij de wielen zijn geïntegreerd in het chassis, behoren tot de mogelijkheden.

bekijk de brochures

Voor ieder product is er een brochure samengesteld met daarin de specificaties en standaard accessoires voor ieder product. Natuurlijk zijn er naast de standaard opties ook nog diverse extra opties mogelijk welke wij graag met de klant bespreken. Klik op onderstaande button om de brochures per model te downloaden.

CPX Meettrailers

In samenwerking met M+P Raadgevende Ingenieurs ontwikkelt Van Berne Hedel speciale meettrailers om het geluidsniveau van wegen te optimaliseren. Deze speciale aanhangwagens gaan de hele wereld over, van Japan tot Zwitserland, en worden daar gebruikt om zo het rolgeluid op het wegdek te meten.

Een uniek product wat in onze eigen fabriek begint, vervolgens door de specialisten van M+P wordt voorzien van alle techniek om zo te kunnen worden ingezet over de hele wereld.

Machinetransporters

Carrosserie

Fietsaanhangwagens

Tekstwagens

Een aanhangwagen op maat? Neem contact op
Aanhangwagens vergelijken
Offerte aanvragen