VAN BERNE HEDEL TRANSPORT

STERK IN UITZONDERLIJK VERVOER

Van Berne Hedel Transport B.V. helpt u met het vervoeren van uw materiaal, van klein tot groot. Binnen een modern bedrijf met een goed uitgerust wagenpark werken professionele chauffeurs die gespecialiseerd zijn in transporten met de autolaadkraan.

AUTOLAADKRAAN HIJSWERK

ONZE KRANEN KUNNEN ALLES AAN

Met behulp van de autolaadkraan kunnen we tal van goederen plaatsen en vervoeren. De mogelijkheden hierbij zijn zeer divers. Het voordeel van de autolaadkraan is dat er na het transport de lading direct geplaatst kan worden. Er is geen externe kraan voor nodig.

SPECIAALTRANSPORT

TRANSPORTEN MET DE AUTOLAADKRAAN

Onze vrachtwagens beschikken over een autolaadkraan waarmee wij diverse objecten kunnen transporteren. We zijn daarom gespecialiseerd in bijvoorbeeld het verplaatsen en vervoeren van kunstwerken of andere speciale objecten.

BOUW EN INFRA TRANSPORT

VERVOER VAN ZOWEL GROOT ALS KLEIN MATERIAAL

Van Berne Hedel Transport verzorgt ook het vervoer voor de bouw en infra sector. Het transport van bijvoorbeeld bouwmaterialen laden wij op en lossen deze vervolgens op locatie eventueel met behulp van onze autolaadkranen.

MACHINEVERHUIZINGEN

ZWARE MACHINES VAN A NAAR B

Voor bedrijven voeren we ook machineverhuizingen uit. Het kan daarbij gaan om het plaatsen van nieuwe machines in een bedrijfshal of het verplaatsen daarvan. We maken hierbij gebruik van onze autolaadkranen, die de zwaarste machines kunnen hanteren.

INTERNATIONAAL TRANSPORT

TRANSPORTEN BINNEN EUROPA

We zijn ook actief binnen Europa. Steeds vaker vervoeren we speciale ladingen richting België, Duitsland, Luxemburg of Frankrijk. Op locatie voeren wij hier werkzaamheden uit met de autolaadkraan of leveren we vrachten af.

TRUCKSHOWS

DE MOOISTE VAN DE SHOW

Schoon materiaal is ons visitekaartje. We streven er naar om onze vrachtwagens zo schoon mogelijk te houden. Ook zijn we regelmatig aanwezig op truckshows waar we onze passie voor vrachtwagens tonen.

previous arrow
next arrow
Slider

van Berne Hedel Transport B.V.

Van Berne Hedel Transport is een modern bedrijf met een goed uitgerust wagenpark en professionele chauffeurs. Wij werken voor bedrijven, particulieren en overheidsinstanties. Naast nationaal transport en internationaal transport zijn wij gespecialiseerd in speciaaltransport met de autolaadkraan. Het bedrijf ligt centraal gelegen op 500 meter afstand van de A2, afslag 19 Hedel/Kerkdriel.

Hijswerkzaamheden en machineverhuizingen
We zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van transporten met behulp van de autolaadkraan. Zo verzorgen wij o.a. machineverhuizingen, maar ook andere hijswerkzaamheden, zoals het plaatsen van een dakkapel, vallen onder ons aanbod.

Speciaaltransport met autolaadkraan
Wij verzorgen transporten met autolaadkranen voor de bouw- en infra sector en internationale transporten binnen Europa. Daarnaast zijn ook diverse andere projecten mogelijk, denk aan het vervoeren van bijzondere beelden of andere speciale objecten. Met onze autolaadkranen kunnen wij producten van A naar B vervoeren en tevens ook op de locatie laden of lossen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Onze diensten

Aanhangwagens

Aanhangwagens

Van Berne Hedel is uw complete leverancier en bouwer van vrijwel alle typen aanhangwagens. Wij werken voor bedrijven, particulieren en overheidsinstanties. Naast een eigen merk aanhangwagens zijn wij ook dealer van de bekende merken Hapert, Anssems, Hulco & Ifor Williams.

Transport

Transport

Van Berne Hedel Transport B.V. verzorgt naast nationaal- en internationaal transport ook speciaaltransport. Binnen een modern bedrijf met een goed uitgerust wagenpark werken professionele chauffeurs die gespecialiseerd zijn in transporten met de autolaadkraan.

MEER INFORMATIE OVER TRANSPORT?

Compare List