Van Berne Hedel Transport

Van Berne Hedel Transport B.V. helpt u met het vervoeren van uw materiaal, van klein tot groot. Binnen een modern bedrijf met een goed uitgerust wagenpark werken professionele chauffeurs die gespecialiseerd zijn in transporten met de autolaadkraan.

Autolaadkraan Transport

Met behulp van autolaadkraan transport kunnen we tal van goederen plaatsen en vervoeren. De mogelijkheden hierbij zijn zeer divers. Het voordeel van de autolaadkraan is dat na het transport de lading direct geplaatst kan worden. Er is geen externe kraan voor nodig wat zorgt voor een kostenbesparing.

Bouw en infra transport

Van Berne Hedel Transport verzorgt ook het vervoer voor de bouw en infra sector. Het transport van bijvoorbeeld bouwmaterialen laden wij op en lossen deze vervolgens op locatie eventueel met behulp van onze autolaadkranen. Door ons uitgebreide materiaal kunnen we zowel kleine als grote ladingen transporteren.

Internationaal transport

Naast nationaal transport zijn we ook internationaal actief, bijvoorbeeld om te laden en te lossen of om hijswerkzaamheden uit te voeren. Daarbij maken we gebruik van onze autolaadkranen die tot wel 32 meter kunnen uitschuiven. Niet alleen België en Luxemburg behoren tot de bestemmingen, maar ook Duitsland, Frankrijk en andere landen binnen Europa worden regelmatig bezocht.

previous arrow
next arrow

Welkom bij Van Berne Hedel

Van Berne Hedel Transport is een modern bedrijf met een goed uitgerust wagenpark en professionele chauffeurs. Wij werken voor bedrijven, particulieren en overheidsinstanties. Naast nationaal transport en internationaal transport zijn wij gespecialiseerd in speciaaltransport en hijswerkzaamheden met de autolaadkraan. Het bedrijf ligt centraal gelegen op 500 meter afstand van de A2, afslag 19 Hedel/Kerkdriel.

Hijswerkzaamheden en machineverhuizingen
We zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van transporten met behulp van de autolaadkraan. Zo verzorgen wij o.a. machineverhuizingen, maar ook andere hijswerkzaamheden, zoals het plaatsen van een dakkapel, vallen onder ons aanbod.

Speciaaltransport met autolaadkraan
Transportbedrijf Van Berne Hedel verzorgt transporten met autolaadkranen voor de bouw- en infra sector en internationale transporten binnen Europa. Daarnaast zijn ook diverse andere projecten mogelijk, denk aan het vervoeren van bijzondere beelden of andere speciale objecten. Met onze autolaadkranen kunnen wij producten van A naar B vervoeren en tevens ook op de locatie laden of lossen. Benieuwd wat wij als transportbedrijf voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Van Berne Hedel Transport

Certificering
Door onze certificering blijven we uw ervaren en betrouwbare partner op het gebied van (speciaal)transport. Onze chauffeurs zijn in het bezit van de benodigde certificaten en bewijzen, waaronder het hijsbewijs en code 95. Als organisatie is Transportbedrijf Van Berne Hedel zowel ISO als VCA gecertificeerd, waarmee we aantonen dat we ons niet alleen inzetten voor kwaliteit en veiligheid, maar dat ook bewijzen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Compare List