Autolaadkraan Transport en Hijswerkzaamheden

Van Berne Hedel Transport > Autolaadkraan Transport en Hijswerkzaamheden

Autolaadkraan transport

Met behulp van autolaadkraan transport kunnen we tal van goederen plaatsen en vervoeren. De mogelijkheden hierbij zijn zeer divers. Het voordeel van de autolaadkraan is dat er na het transport de lading direct geplaatst kan worden. Er is geen externe kraan voor nodig en is dus kostenbesparend. Ook de ruimte kan soms beperkt zijn, waardoor een vrachtwagen met autolaadkraan makkelijker op locatie past.

De hijswerkzaamheden hoeven niet altijd samen te gaan met transport. Het verplaatsen van een zelfgebouwd tuinhuisje, airconditioning unit, een jacuzzi of een dakkapel: vrijwel alles is mogelijk. De autolaadkraan biedt in vrijwel ieder geval uitkomst. Onze autolaadkranen kunnen tot wel 32 meter uitschuiven en kunnen daarbij ook over huizen of bedrijfshallen heen. Van Berne Hedel is daarnaast gecertificeerd en heeft ruim 23 jaar ervaring.

Transportbedrijf Van Berne Hedel Dakkapel Plaatsen
Ook voor particulieren

Van Berne Hedel Transport werkt niet alleen voor bedrijven en de bouw en infra sector maar ook voor particulieren. Wij kunnen bijvoorbeeld in samenwerking met een bouwbedrijf een dakkapel plaatsen bij u op locatie. Of wat dacht u van een tuin/speelhuisje of een jaccuzi? De mogelijkheden zijn zeer divers wat betreft autolaadkraan transport.

De hijswerkzaamheden worden volledig volgens uw wensen verzorgd. De chauffeur op locatie denkt met u mee en bekijkt samen met u wat er mogelijk is. Zo maakt de uitschuiflengte van de kraan mogelijk dat we een dakkapel bijvoorbeeld over uw huis heen kunnen tillen. Het gewicht speelt hierbij natuurlijk ook een rol. Onze autolaadkranen hebben een capaciteit van 30 ton/meter tot 80 ton/meter.

De mogelijkheden zijn eindeloos, en we denken daarom graag met u mee wat in uw geval de beste oplossing is. In samenspraak met de klant bieden we altijd aan totaaloplossing, van het eerste contact tot en met de chauffeur op locatie. Klik op onderstaande button om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Bekijk onze hijswerkzaamheden

Volg ons ook op Facebook en Instagram.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op
Compare List