Bouw en Infra Transport

Van Berne Hedel Transport > Bouw en Infra Transport

Bouw- en infra sector

Van Berne Hedel Transport verzorgt ook het vervoer voor de bouw en infra sector. Het transport van bijvoorbeeld bouwmaterialen laden wij op en lossen deze vervolgens op locatie eventueel met behulp van onze autolaadkranen. Door ons uitgebreide materiaal kunnen we zowel kleine als grote ladingen transporteren. Onze autolaadkranen kunnen tot wel 32 meter uitschuiven en hebben een werklengte van 14 tot 32 meter.

Wij werken voor diverse opdrachtgevers om bijvoorbeeld materialen te leveren voor de infra sector. De ladingen worden door onze chauffeurs, welke voorzien zijn van de benodigde certificaten en diploma’s, zorgvuldig vastgezet zodat het transport goed kan verlopen. Eventueel vinden deze transporten ook plaats in de weekenden of avonduren, aansluitend bij de wegomleidingen of afzettingen.

Doordat wij in het bezit zijn van de juiste certificering en kennis, kunnen we deze werkzaamheden altijd op een veilige en betrouwbare manier uitvoeren.

Autolaadkraan bouw en infra transport

Hijsen met de autolaadkraan

Het plaatsen van onze ladingen gebeurt met behulp van de autolaadkraan. Onze autolaadkranen hebben een capaciteit van 30 ton/meter tot 80 ton/meter. Daarnaast zijn onze chauffeurs in het bezit van de juiste certificaten en diploma’s om deze autolaadkranen te kunnen bedienen.

De kraan maakt de plaatsing van de lading extra nauwkeurig. En met een werklengte variërend van 14 tot 32 meter is deze breed inzetbaar. Ideaal voor het plaatsen van een dakkapel bijvoorbeeld. Maar ook bij bouw en infra transport komen ze uiteraard goed van pas.

Meer informatie over autolaadkraan hijswerkzaamheden? Klik op onderstaande button.

Bekijk onze bouw en infra transporten

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op
Compare List