Certificering

Van Berne Hedel Transport > Certificering

Gecertificeerd transportbedrijf

Van Berne Hedel Transport is een gecertificeerd transportbedrijf. Al onze chauffeurs en medewerkers zijn opgeleid om de taken op een goede en verantwoorde manier te kunnen uitvoeren. Vandaar dat zowel ons bedrijf als onze medewerkers zijn voorzien van de juiste certificaten en diploma’s. 

Als organisatie zijn we zowel ISO als VCA gecertificeerd. Beide certificaten tonen aan dat we ons niet alleen inzetten voor kwaliteit en veiligheid, maar dat ook bewijzen. Door jaarlijks een traject met diverse audits te doorlopen blijven we onszelf verbeteren en ontwikkelen.

Alle chauffeurs zijn daarnaast in het bezit van code 95 en het TCVT hijsbewijs. Deze certificaten zijn nodig om bijvoorbeeld de autolaadkraan te bedienen. 

Mede door deze certificering blijven we als gecertificeerd transportbedrijf een ervaren en betrouwbare partner op het gebied van (speciaal)transport. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Met onze specialismes autolaadkraan transport, machineverhuizingen, speciaaltransport, bouw en infra transport en internationaal transport bieden we altijd een passende totaaloplossing.

Gecertificeerd Transportbedrijf Van Berne Hedel Transport
Kwaliteit Gecertificeerd Transportbedrijf Van Berne Hedel Transport
Veiligheid Gecertificeerd Transportbedrijf Van Berne Hedel Transport

ISO

ISO is een norm die aangeeft dat een organisatie weet wat haar klanten van haar verwachten en eisen en daar voldoende middelen ter beschikking voor stelt om aan deze eisen te kunnen voldoen. Hierbij wordt gekeken naar veiligheid, continuïteit en betrouwbaarheid. Er wordt continue gecontroleerd of er inderdaad aan de eisen is voldaan en waar er verbeteringen moeten worden doorgevoerd.

Klik op de foto om te vergroten.

Klik op de foto om te vergroten.

VCA

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. VCA is bedoeld om de veiligheid op de werkplek te vergroten. Het zorgt ervoor dat zowel werkgevers als werknemers bewust zijn van de gevaren om zich heen. Daarnaast geeft een VCA certificaat / certificering een duidelijke indicatie dat een bedrijf aan veiligheidseisen voldoet en dat de werknemers op de hoogte zijn van de veiligheidsregelgeving.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op
Compare List