Internationaal Transport

Van Berne Hedel Transport > Internationaal Transport

Internationaal autolaadkraan transport

Naast nationaal transport zijn we ook internationaal actief, bijvoorbeeld om te laden en te lossen of om hijswerkzaamheden uit te voeren. Daarbij maken we gebruik van onze autolaadkranen die tot wel 32 meter kunnen uitschuiven. Niet alleen België en Luxemburg behoren tot de bestemmingen, maar ook Duitsland, Frankrijk en andere landen binnen Europa worden regelmatig bezocht.

Bij transport naar het buitenland zorgen we uiteraard voor de benodigde ontheffingen en vergunningen. Voor onze opdrachtgevers voeren we opdrachten uit waarbij bijvoorbeeld ladingen vanuit Nederland naar het buitenland moeten worden vervoerd of andersom. Hierbij maken we bijvoorbeeld gebruik van trekker-oplegger of trekker-tautliner. Daarnaast zijn er tal van andere combinaties mogelijk om ladingen naar het buitenland of andersom te vervoeren, of om hijswerkzaamheden uit te voeren. Samen met de klant kijken we naar een passende totaaloplossing.

Hijsen met de autolaadkraan

Het plaatsen van onze ladingen gebeurt met behulp van de autolaadkraan. Onze autolaadkranen hebben een capaciteit van 30 ton/meter tot 80 ton/meter. Daarnaast zijn onze chauffeurs in het bezit van de juiste certificaten en diploma’s om deze autolaadkranen te kunnen bedienen.

De kraan maakt de plaatsing van de lading extra nauwkeurig. En met een werklengte variërend van 14 tot 32 meter is deze breed inzetbaar. Ideaal voor het plaatsen van een dakkapel bijvoorbeeld. Maar ook bij internationaal transport komen ze uiteraard goed van pas.

Meer informatie over autolaadkraan hijswerkzaamheden? Klik op onderstaande button.

Bekijk onze internationale transporten

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op
Compare List