Machineverhuizingen en Transport

Van Berne Hedel Transport > Machineverhuizingen en Transport

Industriële verhuizingen

Voor bedrijven en overheidsorganisaties voeren we ook machineverhuizingen uit. Bij een machineverhuizing en transport kan het gaan om het plaatsen van nieuwe machines in een bedrijfshal of het verplaatsen daarvan. We maken hierbij gebruik van onze autolaadkranen, die beschikken over een capaciteit van 30 ton/meter tot 80 ton/meter. De werklengte varieert van 14 tot 32 meter. Voor industriële verhuizingen waar er vaak sprake is van complexe en zware machines biedt Van Berne Hedel Transport altijd een passende oplossing.

Daarmee kunnen we ook zwaardere machines transporteren. Niet alleen machines maar bijvoorbeeld ook airco’s of units kunnen wij voor u transporteren en/of plaatsen op locatie. Het voordeel van onze autolaadkraan is dat er geen externe kraan hoeft te komen om de machines te plaatsen. Een vrachtwagen met autolaadkraan past vaak ook makkelijker op locatie en neemt minder tijd in beslag. We denken graag met u mee betreft de mogelijkheden voor machineverhuizing en transport.

Transportbedrijf Van Berne Hedel Machineverhuizingen
Machineverhuizingen Van Berne Hedel Transport

Hijsen met de autolaadkraan

Het plaatsen van onze ladingen gebeurt met behulp van de autolaadkraan. Onze autolaadkranen hebben een capaciteit van 30 ton/meter tot 80 ton/meter. Daarnaast zijn onze chauffeurs in het bezit van de juiste certificaten en diploma’s om deze autolaadkranen te kunnen bedienen.

De kraan maakt de plaatsing van de lading extra nauwkeurig. En met een werklengte variërend van 14 tot 32 meter is deze breed inzetbaar. Ideaal voor het plaatsen van een dakkapel bijvoorbeeld. Maar ook bij machineverhuizingen komen ze uiteraard goed van pas.

Meer informatie over autolaadkraan hijswerkzaamheden? Klik op onderstaande button.

Bekijk onze machineverhuizingen en transporten

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op
Compare List