Speciaaltransport

Van Berne Hedel Transport > Speciaaltransport

Sterk in uitzonderlijk vervoer

Bij Van Berne Hedel Transport zijn we gespecialiseerd in speciaaltransport. Onze slogan luidt niet voor niks ‘Sterk in uitzonderlijk vervoer’. Bij speciaaltransport kunt u denken aan bijzondere objecten voor bijvoorbeeld culturele doeleinden, maar ook staalconstructies en ander uitdagend materiaal wordt hieronder toegekend. Het vervoeren en/of plaatsen van dit soort goederen met de autolaadkraan vergt meer inzicht en zwaarder materiaal.

Onze chauffeurs hebben vrijwel dagelijks te maken met het vervoeren en/of plaatsen van dit soort speciale objecten. Daarnaast beschikken wij over het juiste materiaal, bijvoorbeeld een uitschuifbare oplegger of een semi-dieplader waarmee hoge objecten vervoerd kunnen worden. Onze chauffeurs zijn in het bezit van de benodigde certificaten en ook als organisatie dragen we zorg voor kwaliteit en veiligheid.

Hijsen met de autolaadkraan

Het plaatsen van onze ladingen gebeurt met behulp van de autolaadkraan. Onze autolaadkranen hebben een capaciteit van 30 ton/meter tot 80 ton/meter. Daarnaast zijn onze chauffeurs in het bezit van de juiste certificaten en diploma’s om deze autolaadkranen te kunnen bedienen.

De kraan maakt de plaatsing van de lading extra nauwkeurig. En met een werklengte variërend van 14 tot 32 meter is deze breed inzetbaar. Ideaal voor het plaatsen van een dakkapel bijvoorbeeld. Maar ook bij speciaaltransport komen ze uiteraard goed van pas.

Meer informatie over autolaadkraan hijswerkzaamheden? Klik op onderstaande button.

Another day at the office

Bekijk onze speciale transporten

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op
Compare List