Transportbedrijf Bommelerwaard

Van Berne Hedel Transport > Transportbedrijf Bommelerwaard

Transport regio Bommelerwaard

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd transportbedrijf in de regio Bommelerwaard? Een partner die u volledig ontzorgt en uw transport zorgvuldig vervoert? Dan bent u bij Van Berne Hedel Transport aan het juiste adres. Naast nationaal transport en internationaal transport zijn wij gespecialiseerd in speciaaltransport met de autolaadkraan. Met ruim 23 jaar ervaring, een modern wagenpark en professionele chauffeurs denken wij in totaaloplossingen die perfect aansluiten bij onze klanten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op.

Dit zijn wij:
  • Ervaren chauffeurs in het bezit van de juiste certificaten
  • Modern wagenpark voorzien van alle gemakken
  • Gespecialiseerd in hijswerkzaamheden met de autolaadkraan
  • Meedenkend en betrokken bij de klant
  • Doelgerichte organisatie met oog voor de toekomst
autolaadkraan transport & hijswerkzaamheden

Met behulp van de autolaadkraan kunnen we tal van goederen plaatsen en vervoeren. De mogelijkheden hierbij zijn zeer divers. Het voordeel van de autolaadkraan is dat er na het transport de lading direct geplaatst kan worden. Er is dus geen externe kraan voor nodig.

De hijswerkzaamheden hoeven niet altijd samen te gaan met transport. Het verplaatsen van een een airconditioning unit, een jacuzzi of dakkapel; vrijwel alles is mogelijk. De autolaadkraan biedt in vrijwel ieder geval uitkomt, wanneer er bijvoorbeeld weinig plek is.

machineverhuizingen & transport

Voor bedrijven voeren we ook machineverhuizingen uit. Het kan daarbij gaan om het plaatsen van nieuwe machines in een bedrijfshal of het verplaatsen daarvan. We maken hierbij gebruik van onze autolaadkranen, die beschikken over een capaciteit van 30 ton/meter tot 80 ton/meter. De werklengte varieert van 14 tot 32 meter.

Daarmee kunnen we ook zwaardere machines transporteren. Niet alleen machines maar bijvoorbeeld ook airco’s of units kunnen wij voor u transporteren en/of plaatsen op locatie. We denken graag met u mee betreft de mogelijkheden.

CONTACT

  Steenovensestraat 8, 5321   NE Hedel, Nederland


 (+31) 073 599 2558


info@vanbernehedel.eu

Kwaliteit Gecertificeerd Transportbedrijf Van Berne Hedel Transport
Veiligheid Gecertificeerd Transportbedrijf Van Berne Hedel Transport
speciaaltransport

Bij Van Berne Hedel Transport zijn we gespecialiseerd in speciaaltransport. Onze slogen luidt niet voor niks ‘Sterk in uitzonderlijk vervoer’. Bij speciaaltransport kunt u denken aan bijzondere objecten voor bijvoorbeeld culturele doeleinden, maar ook staalconstructies, en andere bijzondere objecten worden hieronder toegekend. Het vervoeren en/of plaatsen van dit soort goederen vergt meer inzicht en zwaarder materiaal.

Onze chauffeurs hebben vrijwel dagelijks te maken met het vervoeren en/of plaatsen van dit soort speciale objecten. Daarnaast beschikken wij over het juiste materiaal, bijvoorbeeld een uitschuifbare oplegger of een semi-dieplader waarmee hoge objecten vervoerd kunnen worden.

bouw en infra transport

Van Berne Hedel Transport verzorgt ook het vervoer voor de bouw en infra sector. Het transport van bijvoorbeeld bouwmaterialen laden wij op en lossen deze vervolgens op locatie eventueel met behulp van onze autolaadkranen. Door ons uitgebreide materiaal kunnen we zowel kleine als grote ladingen transporteren.

Wij werken voor diverse opdrachtgevers zoals Heijmans om bijvoorbeeld materialen te leveren voor de infra sector. De ladingen worden door onze chauffeurs, welke voorzien zijn van de benodigde certificaten en diploma’s, zorgvuldig vastgezet zodat het transport goed kan verlopen.

internationaal transport

Naast nationaal transport zijn we ook internationaal actief, bijvoorbeeld om te laden en te lossen of om hijswerkzaamheden uit te voeren. Niet alleen België en Luxemburg behoren tot de bestemmingen, maar ook Duitsland en Frankrijk worden regelmatig bezocht.

Bij transport naar het buitenland zorgen we uiteraard voor de benodigde ontheffingen. Voor onze opdrachtgevers voeren we opdrachten uit waarbij bijvoorbeeld ladingen vanuit Nederland naar het buitenland moeten worden vervoerd of andersom. Hierbij maken we bijvoorbeeld gebruik van trekker-oplegger of trekker-tautliner. Daarnaast zijn er tal van andere combinaties mogelijk om ladingen naar het buitenland of andersom te vervoeren, of om hijswerkzaamheden uit te voeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op
Compare List